Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Ravioli met kalkoen in citroensaus

2 teentjes knoflook 2 zakjes broccoli (en bloemkool (a 350 g)) 2 pakjes ravioli (pasta, a 250 g) 400 g kalkoenfilet 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 5 eetlepels citroensap (flesje a 115 ml) 2 theelepels suiker 1 flesje ... bekijk recept »

Broccoli met blauwaderkaassaus

600 g broccoli 1 bekertje slagroom (125 ml) 100 g blauwaderkaas ((bijv. Danish Blue), in stukjes) 2 el verse bieslook (fijngeknipt)1. Schil de stronken van de broccoli en snijd deze in de lengte in 6 langwerpige stukken. Kook in ... bekijk recept »

Romige ravioli met champignons

250 g ravioli met kaas (pasta, koelvers) 1 snufje zout 500 g broccoli 2 el olijfolie 1 ui 250 g champignons 1 zakje champignonsaus (40 g) 250 ml water 100 g hamblokjes1. Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »

Spinaziesoep met ravioli

3 vastkokende aardappelen 2 el olijfolie 150 g gesneden ui 750 ml runderbouillon 450 g gesneden bladspinazie (diepvries) 2 tenen knoflook 250 g volkoren ravioli ricotta/spinazie 200 g hamreepjes julienne 125 g crème fraîche1. Sch... bekijk recept »

Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus

2 el olijfolie 300 g gesneden prei 1 paddenstoelenbouillontablet 250 g mascarpone 50 ml cognac (Gall & Gall) 20 g platte peterselie 400 g gesneden kastanjechampignons 500 g ravioli funghi porcini 250 g cherrytomaten aan de tak1. ... bekijk recept »

Ravioli met tomaten-olijvenboter

1 pak verse ravioli met 4 kazen 75 g gezouten roomboter 1 tomaat (gedroogd op olie, heel fijn gehakt) 1 el zwarte olijven (zonder pit, heel fijn gehakt) gemalen chilipeper (molentje)1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op... bekijk recept »

Gorgonzolafondue met mascarpone

1 teentje knoflook 300 ml droge witte wijn 250 g mascarpone (kaas) 400 g gorgonzola (kaas) 2 el maizena ½ zakje verse basilicum (a 15 g) witte peper1. Knoflook halveren en binnenzijde van fonduepan ermee inwrijven. Wij... bekijk recept »

Verse ravioli met pastasaus

1 courgette 2 el olijfolie 400 g champignonroerbakmix 500 g pastasaus kaas en basilicum 500 g verse ravioli met 5 kazen1. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgetteblokjes 2 min. Voeg de roerbakmix toe ... bekijk recept »

Ravioli gevuld met groene asperges en Manchego-kaas

500 g groene asperges zout 4 gedroogde tomaten in olie (potje) 1½ zakje verse basilicum (à 15 g) 3 eetlepels olijfolie met truffelaroma (flesje) 200 g Manchegokaas (versgemalen) zwarte peper 8 lasagnebladen 3 bosui... bekijk recept »

Ravioli met walnoten

500 g ravioli rossi (pakje à 250 g) 100 g gepelde walnoten 3 trostomaten 2 el olijfolie 300 g bladspinazie (zak) 100 g pesto alla Genovese 100 g geraspte Parmezaanse kaas1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakkin... bekijk recept »

Pagina 6 van 24