233 recepten met ravioli
Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.Vellen pastadeeg (voor 4 personen) 1 bol mozzarella 4 plakken prosciutto ham 4 a 5 blaadjes basilicum 1 teentje knoflook, fijngehakt Scheutje olijfolie 200 gram verse spinazie 3 eetlepels rode pesto 50 gr gepelde walnoten 50 gr geraspte Parmezaanse... bekijk recept »
500 g volkoren ravioli ricotta/spinazie (verse pasta) 500 g broccoli 25 g pijnboompitten 1 rode ui (fijngesnipperd) 75 g rucola 260 g tonijn chili & knoflook (blikje) 3 el extra vierge olijfolie1. Kook de ravioli volgens de... bekijk recept »
20 g Italiaanse kruidenmix (bakje, 20 g) 500 g verse ravioli funghi porcini (pak, koelvers) 2 sjalotten 400 g paddenstoelen voor pasta (schaal, koelvers) 2 el olijfolie 250 ml slagroom 140 g geitenkaas naturel 551. Breng ee... bekijk recept »
2 bakken ravioli rossi (a 250 g) 2 zakken broccoliroosjes (a 300 g) 2 handsinaasappels (op kamertemperatuur) 2 eetlepels groene olijventapenade (bakje a 100 g) 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde Italiaanse keuke... bekijk recept »
200 g bloem 1 ei 6 eetlepels water 250 g lamsschouder in sneetjes (zonder been) 100 g kikkererwten in blik 1 koffielepel kaneelpoeder 1 scheut wijnazijn 2 teentjes knoflook 200 g turkse natuuryoghurt 2 eetlepels sumak in poeder olijfolie zout1. Doe d... bekijk recept »
2 pakken ravioli ai 4 formaggi (pasta, a 250 g) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 6 gedroogde tomaatjes (zakje a 100 g) 1 cup salsa ai 4 formaggi (kaassaus, 200 g) 1 duopakje hamblokjes (ca. 220 g) 1 theelepel Ital... bekijk recept »
500 g verse ravioli quattro formagi 600 g broccoli in kleine roosjes 6 el olijfolie 1 sjalot fijngesnipperd 2 teentjes knoflook in dunne plakjes 1 citroen 250 g pittige blauwaderkaasKook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de... bekijk recept »
500 g champignons 1 doosje kerstomaatje 1 bosje lente-uitjes 1 theelepel mosterd olijfolie 250 g spinazie 500 g vegetarisch gevulde verse ravioli 4 eetlepels zonnebloemolie1. Kook de ravioli 1 minuut in gezouten kokend water. Schep ze voorzichtig uit... bekijk recept »
2 uien 1 teen knoflook 1 el (olijf)olie 600 g gewassen spinazie 125 ml kookroom 500 g glutenvrije ravioli spinazie-ricotta 1 citroen 50 g Pecorino Romano1. Breng een ruime pan water voor de ravioli aan de kook. Snipper ondertussen de ui... bekijk recept »
1 sjalot 1 teen knoflook 250 g kastanjechampignons 3 eieren 250 g patenttarwebloem ½ tl zout 60 ml olijfolie 100 g parmaham 20 g platte peterselie 8 verse salieblaadjes (bakje 15 g) 60 g gezouten boter 60 g Parmezaanse... bekijk recept »