Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Ravioli met geroosterde paprika en kaas

2 winterwortels 1 pot paprika's (geroosterd (465 g)) 1 beker witte kaasblokjes (200 g) 1 takje verse rozemarijn 1/2 zakje hazelnoten (a 75 g) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 bakken ravioli (met kaas (pasta, a 250 g... bekijk recept »

Raviolisalade met kip en rucola

500 g ravioli rossi met kaas en basilicum (verse pasta, pak à 250 g) 200 g sugarsnaps (bakje) 300 g gerookte kipfilet 3 bosuitjes 500 g romaatjes (bak à 250 g) 75 g rucola 100 ml vinaigrette basilico (fles à 250 ml)1. ... bekijk recept »

Ravioli met broccoli en tonijn

600 g broccoli 250 g cherrytomaten 500 g verse ravioli met 5 kazen (pak à 250 g) 185 g tonijn in olie 85 g tuna with a twist 8 g verse basilicum1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan... bekijk recept »

Ravioli van mango en appel

6 blaadjes gelatine (pakje 12 stuks) 500 ml mangosap (pak 1 liter, koelvers) 2 plakjes roomboterbladerdeeg ((pakje 10 plakjes, diepvries), ontdooid) 1 el gemalen kaneel 70 g boter 65 g bloem 50 g poedersuiker 100 g macada... bekijk recept »

Ravioli met paddenstoelen en pancetta

15 g funghi porcini secchi (gedroogd eekhoorntjesbrood) 500 g ravioli funghi porcini (verse pasta) 200 g bimi (groente) 80 g pancetta (spek) 2 sjalotten 2 takjes salie 200 g gesneden kastanjechampignons 200 g crème f... bekijk recept »

Raviolibouillon met tomaat

2 el olijfolie 2 tenen knoflook 3 groentebouillonblokjes 250 g ravioli quattro formaggi (verse pasta) 1 prei 2 tomaten 25 g Parmezaanse kaas 1,5 l water 1 snufje peper1. Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit de knoflook 30 sec. Schenk het... bekijk recept »

Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus

2 eetlepels pijnboompitten 2 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde salie (of 1 el fijngesneden verse salie) 3 teentjes knoflook (in plakjes) 1 eetlepel balsamicoazijn 1... bekijk recept »

Ravioli met basilicumsaus

1 courgette 250 g kastanjechampignons 1 teen knoflook 2 el olie 150 g gesneden ui 370 g basis voor pastasaus basilicum 500 g ravioli funghi porcini 2 takjes rozemarijn1. Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de ch... bekijk recept »

Gebakken ravioli

zout 1 dl olijfolie 250 g ravioli ai 4 formaggi (met vier soorten kaas) ½ pot gevogeltefond (a 380 ml) 2 el koude boter of margarine 25 g geraspte Parmezaanse kaas1. In pan water met snufje zout en 1 eetlepel olie aan de kook... bekijk recept »

Ravioli met geitenkaas en pruimtomaatje

4 ravioli met geitenkaas en gekaramelliseerde ui 2 (pruim)trostomaatjes 4 kleine blaadjes basilicum 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de ravioli met geitenkaas en gekaramelliseerde ui in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »

Pagina 3 van 24