Recepten met ravioli

233 recepten met ravioli

Ravioli

Ravioli Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.

Ravioli met champignonvulling

: 200 gr durum meel (te koop bij speciaalzaak of jumbo) 2 eieren Bloem om te bestuiven 1 bakje kastanjechampignons 1 uitje 50 gr geraspte kaas Peper en zout 50 gr roomboter Verse salie bekijk recept »

Ravioli met pompoen en salieboter

Raviolideeg: 200 g bloem 30 g om het deeg uit te rollen 2 grote bio-eieren zout Vulling: 250 g vruchtvlees van pompoen 50 g ricotta 1 ei 20 g geraspte parmezaan parmezaan voor op tafel 1 snuifje muskaatnoot Saus: 2 takjes salie 100 g boter peper en... bekijk recept »

Kinderkaasfondue met ananas

½ el kruidenbouillonpoeder 1½ dl ananassap (pak a 1 liter) 1 el limoensap 3 zakjes geraspte jong belegen kaas (a 150 g) 1 klein blikje ananasschijven op sap ½ duopakje hamreepjes (a 200 g) 2 el maizena 3 el... bekijk recept »

Ravioli aperti

300 g bladspinazie ((diepvries) ontdooid) 100 g ricotta ((bakje 250 g) losgeroerd) 100 g mortadella (vleeswaren) (fijngesneden) 1 ei 100 g bloem (gezeefd) 150 g Parmezaanse kaas (geraspt) ¼ tl nootmuskaat&nbs... bekijk recept »

Ravioli met saffraanboter

1 pak verse (ravioli met 4 kazen) 1 envelopje saffraandraadjes 75 g roomboter (gezouten) mespuntje gemberpoeder (djahé)1. Week intussen de saffraandraadjes 10 minuten in 1 eetlepel kokendheet water. 2. Kook intussen de ravioli volgens... bekijk recept »

Ravioli met rucola, champignons en coppa

1 handvol basilicum 90 g Coppa di Parma 200 g gemengde champignons 2 eetlepels olijfolie Parmezaanse kaas peper 250 g ravioli met rucola en kaas (Bertagni) zout1. Kook de ravioli al dente. 2. Snijd de champignons in even grote stukjes. Bak ze in de o... bekijk recept »

Ravioli met walnoot & rucolapesto

110 g walnoten 2 tenen knoflook 125 g rucola 1 citroen 125 ml extra vierge olijfolie 250 g ravioli funghi porcini (pasta, koelvers) 200 g paddenstoelen voor pasta (schaal 200 g) 200 g gesneden kastanjechampignons1. Doe de waln... bekijk recept »

Ravioli met salieboter

1 pak verse ravioli met 4 kazen 75 g gezouten roomboter 1½ el verse salie (iets groffer gesneden)1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Leg intussen de boter en de blaadjes salie in een kleine steelpan en laat d... bekijk recept »

Ravioli met ham-preisaus

2 bakken ravioli rossi (verse pasta, a 250 g) 2 eetlepels olijfolie 1 zak gesneden prei (300 g) 1 cup carbonarasaus (verse pastasaus, 225 ml) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 duopakje hamblokjes (ca. 250 g) ... bekijk recept »

Groene asperges met ravioli en zwarte olijven

500 g groene asperges ½ potje zwarte olijven zonder pit (a 240 g) 4 zongedroogde tomaten in olie 4 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesnipperd) 2 bakjes ravioli met 4 kazen (a 250 g) 1 bakje verse basilicum ((15... bekijk recept »

Pagina 1 van 24