Recepten met linguine

124 recepten met linguine

Linguine

Linguine Linguine is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een platte vorm en is ongeveer 3 mm breed. Linguine is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Linguine is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse linguine, gedroogde linguine en kant-en-klare linguine.

Linguine met balletjes en erwten

400 g linguine500 g Italiaanse worst (salsiccia of gehakt)200 g diepvries erwt1 kl verse munt (gehakt)1 kl gehakte oregano100 ml room4 el zure room3 el geraspte parmezaan (vers)boter (of olijfolie)peperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Verwijder het ... bekijk recept »

Linguine met venusschelpen en basilicum

400 g linguine1 kg venusschelpen1 ui200 ml droge, witte wijn2 el olijfolie1 bosje basilicumboterpeperzout1. Hak het basilicum (hou wat apart voor de garnering). Spoel de schelpen schoon. Kook de pasta beetgaar. 2. Pel en snipper de ui. Fruit 'm glazi... bekijk recept »

Rode poon met linguine en ricotta

4 rode poonfilets (met vel)400 g linguine (of andere pasta)1 sjalot (gesnipperd)1 citroen (sap van)2 el gekonfijte citroen4 el tomaten (gekonfijte)2 el gehakt peterselie3 el gehakt basilicum4 el amandelen (gehakte)300 g ricotta100 g geraspte parmezaa... bekijk recept »

Linguine met balletjes in tomatensaus

500 g linguine1 kg gemengd gehakt1 kg soepgroenten (gemengde, diepvries)1 ui2 flessen passata (van 700 g elk)basilicum (gedroogd)ras-el-hanoutparmezaanolijfoliepeperzout1. Pel de ui en snij hem in grove stukken. Fruit die glazig in olijfolie. Doe er ... bekijk recept »

Linguine met geitenkaas

500 g linguine400 g kerstomaten3 teentjes knoflook50 g rucola2 el olijfolie150 g geitenkaasversgemalen peperzout1. Kook de linguine beetgaar in gezouten water. 2. Spoel en halveer de tomaatjes. Pel en snipper de knoflook. Spoel de rucola&nb... bekijk recept »

Linguine met scampi's en venkel

24 scampi's500 g linguine0.5 venkelknolbladpeterselie (vers)dille (vers)1 citroen1 onbehandelde citroen (de geraspte schil)4 el olijfoliegrof zeezoutversgemalen peper1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Snij de venkel in klei... bekijk recept »

Linguine met paksoi met gorgonzolasaus

400 g linguine1 paksoi (in reepjes)2 teentjes knoflook (in fijne plakjes)1 el maïsolie100 ml groentebouillon200 g gorgonzola (in blokjes)100 ml roomverse basilicumuit de molen peperzout1. Voorbereiding: Snij de paksoi in reepjes, spoel ze en laat ze ... bekijk recept »

Linguine carbonara

400 g linguine1 teentje knoflook125 g pancetta3 eieren150 g parmezaan (geraspt)peperzout1. Bak de pancetta in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Pel de knoflook en rasp grof. Voeg die aan de pancetta toe. 2. Kook de pasta beetgaar in lichtgez... bekijk recept »

Linguine met wortelsaus en geitenkaas

500 g linguine250 g kippengehakt3 wortelen (geraspt)0.5 prei (versnipperd)250 g geitenkaas (vers, verkruimeld)rucola100 ml kippenfondchilipoederpeperzout1. Stoof de wortelen en de prei zacht in olijfolie. Voeg het kippengehakt toe en bak rul. 2. Over... bekijk recept »

Linguine met gerookte zalm en erwtjes

500 g linguine200 g gerookte zalm150 g diepvries erwt (of vers)1 ui1 teentje knoflook150 ml visbouillonscheutje Noilly Prat (of andere vermout)200 ml room1 el olijfoliecitroensappeperzout1. Snipper de ui fijn. Hak de knoflook. Stoof de ui en de knofl... bekijk recept »

Pagina 6 van 13