Recepten met farfalle

300 recepten met farfalle

Farfalle

Farfalle Farfalle zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een vlindervormig uiterlijk, met een breed middengedeelte en twee smalle uiteinden. Farfalle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Farfalle is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Farfalle kan vers of gedroogd worden gekocht.

Vlindermacaroni Met Ham En Kaas

Hoofdgerecht4 personen ? 300 g vlindermacaroni (farfalle) ? 1 komkommer ? 3 eetlepels slasaus ? 1 grote ui ? 2 eetlepels olijfolie ? 1/2 tube tomatenpuree (a 135 ml) ? 1 bakje hamblokjes (200 g) ? 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g 25 minute... bekijk recept »

Farfallesalade Met Zongedroogde Tomaten En Spinazie

500 gr farfalle of fusilli3 lente uitjes50gr zongedroogde tomaten (in reepjes)1 kg spinazie (steeltjes verwijderd en in reepjes)50gr pijnboompitten (geroosterd)1 el fijngehakte verse oregano60ml olijfolie1 thlp versgehakte chilipeper1 teentje knofloo... bekijk recept »

Vegetarische Pastaschotel Met Paddestoelen En Groente

Twee bosuitjes (of sjalotjes)500 gram verschillende (wilde) paddestoeleneen paar gedroogde paddestoelen (bv eekhoorntjesbrood)100 gram haricots verts100 gram peultjes100 gram broccoli roosjes100 gram diepvries doperwtenhalf bekertje slagroom(olijf)ol... bekijk recept »

Pasta met asperges en ham

voor 4 personen: 300 g pasta naar keuze (bijv. penne of farfalle) zout 500 g witte asperges 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 200 g gegrilde achterham 150 g verse roomkaas met tuinkruiden (bijv. Boursin) versgemalen peper, nootmuskaat 50 g ... bekijk recept »

Schnitzel Wok met parmaham en gorgonzola kaas

4 varkensschnitzels van 150 gram stuk. 8 plakjes parmaham. 16 verse salieblaadjes, of gedroogde salie. cocktailprikkers. 400 gram broccoli, in roosjes verdeelt. 1 rode paprika, in reepjes gesneden. 40 gram amandelen, goudbruin geroosterd. 150 gram g... bekijk recept »

Pasta met gegrilde kip en rucola

Voor 4 personen: 500 gr volkoren korte deegwaren (vb. Penne) 200 gr kippefilet 100 gr rucola (raketsla) 300 gr kerstomaten 50 gr parmezaanse kaas 1 eetlepel pijnboompitten 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels koolzaadolie sap van 1/4 sinaasappel balsami... bekijk recept »

Pasta met Romige Paddestoelensaus

Voor 4 personen: 400 g pasta (pipe rigate of farfalle) 1 sjalotje 1 teen knoflook 250 g champignons 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel tijm 1 theelepel bouillonpoeder 125 ml slagroom 150 g geraspte jong belegen kaas 1 eetlepel fijngehakte bieslook 2 ee... bekijk recept »

Groentebouillon met vlindertjes

Voor het deeg: 200 gr volkoren tarwemeel 3 eieren 1 eetlepel olie zout extra bloem om uit te rollen Voor de soep: 2 preien 2 wortelen 2 stengels bleekselderij 2 blaadjes laurier 1 takje tijm 1 bosje peterselie 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 50 gr bo... bekijk recept »

Pasta al salmone

200 gr korte pasta, zoals penne of farfalle (zie kooktip 1) 125 gr mascarpone (zie kooktip 2) 125 gr gerookte zalm, in fijne reepjes gesneden (zie kooktip 3) melk of room 2.5 cl vodka, brandy, cognac of droge witte wijn (optioneel) 2 st verse rijpe... bekijk recept »

Verse Zelfgemaakte Pasta

300 gram bloem 3 grote eieren 30 ml goede olijfolie flinke snuf zout Handrollen en snijden met de hand: Verdeel het deeg in 3 of 4 handzame porties en bedek het met een theedoek. Bestuif een groot werkvlak met bloem. Rol een portie deeg uit met een g... bekijk recept »

Pagina 30 van 30