Recepten met cannelloni

151 recepten met cannelloni

Cannelloni

Cannelloni Cannelloni zijn grote, lange pastabuisjes die meestal gevuld zijn met een mengsel van vlees, kaas en groenten. Ze worden vervolgens overgoten met een tomatensaus en gebakken in de oven. Cannelloni is een traditioneel Italiaans gerecht dat vaak wordt geserveerd als hoofdgerecht.

Kruidige vegetarische cannelloni

12 pijpjes cannelloni1 ui2 teentjes knoflook1 aubergine1 courgetteverse basilicum75 g parmezaan2 bolletjes mozzarella1 Knorr Bouillonketeltje (Groenten)500 ml passatamargarinepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de cannelloni voor volg... bekijk recept »

Cannelloni met ricotta en geitenkaas

250 g cannelloni3 teentjes knoflook2 el munt (gehakt)250 g ricotta250 g zachte geitenkaas200 g geraspte parmezaan100 g geraspte mozzarella2 el amandelpoeder1 ui (gesnipperd)2 el gehakt basilicum800 g tomatenblokjes (in blik)olijfoliepeperzout1. Fruit... bekijk recept »

Cannelloni met spinazi

1. Kook de lasagnevellen 1 minuut in gezouten water met de oregano. Laat ze plat opdrogen op een keukenhanddoek. 2. Spoel de spinazie, verwijder de steeltjes. Laat de blaadjes slinken in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. H... bekijk recept »

Cannelloni op z'n Mexicaans

400 g cannelloni500 g rundergehakt100 g maïs (uit blik)200 g bladspinazie (grof gehakt)500 g tomatenpassata2 el bloem2 el boter0.5 l melkolijfolie2 teentjes knoflook (fijngehakt)nootmuskaatzoutpeper1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Hak de knof... bekijk recept »

Cannelloni met spinazie

8 stukken cannelloni (pijpjes)300 g spinazie (gehakte)1 ui200 g ricotta50 g mozzarella (geraspt)150 g vloeibare tomatenpuree1 teentje knoflookpeperzout1. Kook de cannellonipijpjes 3 minuten in gezouten water en spoel ze meteen met koud water. Ve... bekijk recept »

Cannelloni met verse zalm en spinazie

8 lasagnevellen8 zalmfilets (/- 80g per stuk)200 g verse bladspinazie2 el geklaarde boter300 ml room2 bollen mozzarella40 g geraspt kaaspeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zalm en dep ’m droog. Spoel de spinazie een paar kee... bekijk recept »

Cannelloni met spekjes, spinazie en ricotta

12 pijpjes cannelloni100 g spekblokjes250 g bladspinazie (jong)1 courgette1 sjalot1 teentje knoflook250 g ricotta50 g geraspte parmezaanboterolijfoliepeper1 el boter (bechamel)250 ml melk1 el bloemzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de spek... bekijk recept »

Vegetarische cannelloni

500 g pastabuisjes1 courgette400 g tomatenblokjes (in blik)100 g zongedroogde tomaten (in stukjes)1 blikje tomatenpuree (klein)2 sjalotten250 g ricotta50 g parmezaan (geraspt)200 g gruyère (of emmental)1 el bloem2 teentjes knoflookolijfolie1 takje ti... bekijk recept »

Cannelloni met ricotta en tomaat

12 lasagnevellen (verse, of 250 g cannelloni)800 g bladspinazie500 ml tomatenpassata250 g kerstomaten1 ui400 g ricotta100 g geraspte parmezaan100 g geraspte mozzarella (of in plakjes)2 eieren3 teentjes knoflook3 el gehakt basilicumboterolijfolienootm... bekijk recept »

Cannelloni met zuiderse groenten

8 pijpjes cannelloni500 g gemengd gehakt1 rode paprika1 gele paprika1 courgette (kleine)2 sjalotten1 teentje knoflook3 el boter3 el bloem750 ml melkparmezaankerriepoedernootmuskaatpeperzout1. Smelt voor de bechamelsaus de boter, roer er de bloem door... bekijk recept »

Pagina 4 van 16