Recepten met radijs

461 recepten met radijs

Radijs

Radijs Radijs is de wortel van een plantje dat behoort tot de familie van kruisbloemigen. Deze bolle, (meestal) rode wortels worden rauw gegeten met de schil er nog aan. Ze smaken lekker pittig. Je kunt ze verwerken in soep of in aardappelpuree. Vanwege de felrode schil wordt radijs ook vaak gebruikt als decoratie. Bijvoorbeeld in de Japanse keuken waar de rode sliertjes de rauwe stukjes vis (sashimi) versieren. Er zijn echter ook witte en roodwitte varianten. Nederlandse radijs is heel populair. In eigen land, maar ook in Duitsland, Engeland en Japan. Was radijs voor gebruik en snij een stukje van de boven- en onderkant. + lees meer

Moelleux van zalm

1/2 middelgrote bio aubergine 1 el Solo vloeibaar 2 snuifjes fleur de sel de Guérande mengeling van 5 pepers 50 g gerapste verse parmezaan 2 verse sint-jakobsvruchten 2 el olijfolie extra vierge 1 sap van limoen 1/2 dl olijfolie extra vierge fru... bekijk recept »

Pagina 47 van 47