1000 recepten met yoghurt
4 verse blaadjes salie 5 eetlepels olijfolie 3 eetlepels tomatenpuree 250 gr room 5 eetlepels Parmezaanse kaas 6 eetlepels vodka zout versgemalen zwarte peper Verhit op een matig vuur de olijfolie en voeg 2 theelepels water toe. Alles 3 a 4 minuten l... bekijk recept »
8 el yoghurt 3 teentjes knoflookgeperst 2,5 cm verse gemberwortelgeschild en fijngeraspt sap van halve citroen 2 tl geelwortelpoeder (koenjit - conimex kruiden of toko) 4 groene kardemompeulenlicht geplet 1 tl komijnpoeder (djinten - conimex kr... bekijk recept »
3 teentjes knoflook,zout,0,5 l turkse yoghurt of biogarde. Knoflook met zout in de vijzel fijn wrijven, dit boe je bij de yoghurt. en het is al klaar. bekijk recept »
4 blaadjes witte gelatine1 dl water125 gram suiker20 gram druivensuiker75 gram honing2 dl slagroom3,5 dl Biogarde yoghurt Klop de slagroom lobbig en klop er de yoghurt, of Bulgaarse yoghurt door. Klop er de gelerende siroop door en blijf met de mixer... bekijk recept »
1 l yoghurt 1 blikje frambozen ,1 klein blikje perziken. Schenk in 6 glazen een laagje yohurt. Vervolgens en dun laagje frambozenpuree. Laahje yoghurt. Laagje perzikpuree. En zo door tot de glazen gevuld zijn. snij de halve perzik in 6 partjes en gar... bekijk recept »
4.1/2 DL MAGERE YOGHURT 450 GRAM GEMENGD VERS OF INGEBLIKT FRUIT 50 GRAM SUIKER VOOR DE GARNERING VERSE AARBIEIEN Snijd de vruchten in gelijke stukjes en doe ze met de yoghurt in de kom Meng vruchten en yoghurt voorzichtig door elkaar de stukjes frui... bekijk recept »
1 dl vanille vla 1? dl yoghurt 50 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1/8 liter slagroom Klop de vanille-vla en yoghurt met de suiker en de vanillesuiker net zo lang tot de suiker is opgelost. Klop de slagroom tot vladikte en schep deze door het vanille-y... bekijk recept »
300 gram farfalle2 kipfilets450 gram diepvriesspinazie4 eetlepels roomkaas met kruiden (bijv. Boursin)200 ml. turkse volle yoghurt (evt. griekse yoghurt)sap van 1 citroenzout en peper. Stoom de kipfilets bestrooid met zout en peper in een stoommandje... bekijk recept »
2 cm winterpeen 125 ml Bulgaarse yoghurt 2 dl wortelsap 2 theelepels gembersiroop 1 theelepel kerrie zout Snij de wortel in 4 plakjes en snij de plakjes tot het midden in. Mix met de staafmixer wortelsap, yoghurt en gembersiroop tot een gladde schui... bekijk recept »
Per glas:1.1/2 dl yoghurt1 dl (bron)water1/2 el fijngehakte verse munt1/4 tl gemalen komijnsnufje zout3 ijsklontjesVoor de garnering: een blaadje munt Doe alle goed gekoelde ingredienten in een blender of foodprocessor en laat het apparaat 30 seconde... bekijk recept »