1000 recepten met yoghurt
1,5 kg kippendelen - 30 ml olie - 1+1/2 t zout -1/2 t peper - 2 laurierbladeren in stukjes gescheurd - 2 t kurkuma(geelwortel) - 1/8 t cayenne - 1/8 t kruidnagelpoeder - 1 t kardamompoeder - 1/4 t komijn - 1 t koreanderpoeder - 1 t gemberpoeder - 1/8... bekijk recept »
100 gr gerst of parelgort 1/2 l boerenlandyoghurt 4 eieren 2 el bloem 1 sjalotje 2 el olijfolie peperzout mint peterselie verse koriander Variatie: Vervang de gort door 50 gr tarwekorrels en 25 gr roggegrutten en laat die 1 nacht weken. Verder als bo... bekijk recept »
175 g afgeroomd poedermelk 500 ml ijskoude melk 500 ml lauwwarm water 500 ml kookwater 175 ml volle yoghurt 1. Meng poedermelk met lauwwarm water in grote kom. 2. Voeg koude melk toe en erna de kookwater. 3. Als laatste word yoghurt toegevoegd. 4. G... bekijk recept »
500 gr verse spinazie 1 ui 2 eetlepels olie 1 kleine fijngehakte prei of 2 a 3 fijngehakte bosuitjes 125 gr rijst Zout Zwarte peper 4 1/2 dl yoghurt 1 of meer geperste teentjes knoflook 1/2 theelepel kurkuma (geelwortel) Voeg de spinazie toe ... bekijk recept »
4 dl suikerwater 1 ltr yoghurt 4 st vanille Gewoon tot ijs draaien.... bekijk recept »
2,5 dl. yoghurt 80 gr. suiker 1 zakje vanillesuiker 1/8 l. slagroom Klop de yoghurt met de suiker en de vanillesuiker net zo lang tot de suiker is opgelost. Klop de slagroom tot vladikte en schep deze door de yoghurt. Laat het mengsel in een machine ... bekijk recept »
300 gram tutti frutti ? kaneelstokje 6 dl zoete witte wijn 4 eetlepel citroensap 4 theelepels aardappelzetmeel ca. 4 eetlepel suiker 1 liter Bulgaarse yoghurt Verhit de tutti frutti: afgedekt 6-8 minuten op 700 Watt. Roer de tutti frutti halverwege d... bekijk recept »
300 gram tutti frutti ? kaneelstokje 6 dl zoete witte wijn 4 eetlepel citroensap 4 theelepels aardappelzetmeel ca. 4 eetlepel suiker 1 liter Bulgaarse yoghurt Verhit de tutti frutti: afgedekt 6-8 minuten op 700 Watt. Roer de tutti frutti halverwege d... bekijk recept »
100 gr hazelnoten 8 dl bulgaarse yoghurt 6 eetlepels honing kaneel Rooster de hazelnoten op een bakblik in oven op 200 C in 10 minuten goudbruin. Leg ze in een zeef en wrijf de velletjes eraf. Verdeel de yoghurt over 4 bakjes en roer door elk portie ... bekijk recept »
250 gram nieuwe aardappelenschoongeborsteld en gehalveerd 750 gram gemengde zomergroenten naar keuzein heel dunne reepjes gesneden Voor de dressing: 75 milliliter olijfolie 1 eetlepel wijnazijn 1 eetlepel verse dillefijngehakt 1 theelepel mosterd 1 t... bekijk recept »