1000 recepten met yoghurt
4 aubergines 1 paprika 4 tomaten 100 g gedroogde tomaat olijfolie zout en peper een snuifje suiker 1 courgette tijm 2 sjalotten 2 teentjes knoflook Saus: 5 dl yoghurt 4 el gehakte munt een mespuntje chilipeper zout en gemalen peperDe aubergines in de... bekijk recept »
voor 4 personen: 1 pot yoghurt, 3 hele eieren, 2 potten poedersuiker, 1/2 pot gesmolten boter (50g), 3 potjes bloem, 1 zakje chemische gist, 10g boter om de vorm in te boteren, 4 eetlepels NutellaVerwarm de oven voor op 210°C. Giet de yoghurt in een ... bekijk recept »
3/4 l magere yoghurt1/2 kg aardbeien2 el veenbessenconfituur1 pakje vanillesuiker2 glaasjes kirch-likeur75 gr suikereen kleine ijsroombol per persoon1/4 l room- Meng de yoghurt, de veenbessenconfituur, de suiker en de vanillesuiker en de licht opgekl... bekijk recept »
3/4 l magere yoghurt1/2 kg aardbeien2 el veenbessenconfituur1 pakje vanillesuiker2 glaasjes kirch-likeur75 gr kristalsuiker1/2 ijsroombol per persoon1/4 l room- Meng de yoghurt, de veenbessenconfituur, de suiker en de vanillesuiker en de licht opgekl... bekijk recept »
1 liter volle melk 150 gram natuur yoghurtGe neemt 1 liter volle melk en verwarmt deze tot 45°C niet hoger. U voegt hier een potje van ongeveer 150 gram natuur yoghurt onder en roert dit zeer goed onder elkaar. Dan doet u dit in een thermosfles om et... bekijk recept »
8 stengeltjes bieslook5 eetlepels yoghurt1.5 eetlepel yogonaise0.5 theel. kerriemandarijn- of ananassap- Meng de ingredienten .... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 sinaasappels 2 rijpe bananen 0.5 l yoghurt 50 g boter 6 eetlepels (bruine) suikerSchil en snijd de sinaasappels in partjes. Pel en snijd de bananen in dikke plakjes. Verwarm de boter in een wok of koekenpan en roerbak hierin de ban... bekijk recept »
400 g tagliatelli 2 à 3 middelgrote courgettes 3 teentjes knoflook 1,5 dl extra zuivere olijfolie 200 g Griekse yoghurt peper en zout- Het water voor de pasta aan de kook brengen. - De courgettes wassen, de twee uiteinden verwijderen, ze in de lengt... bekijk recept »
Voor 4 personen: 3 eetlepels olijfolie 500 g hutspotgroenten 200 g aardappels kruimig, geschild en in blokjes 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 liter groentebouillon (van tablet) 1 schaaltje Quorn julienne (150 g) 1 stengel prei, in dunne ringetjes 15... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 komkommer 50 cl ontvette gevogeltebouillon 50 cl magere yoghurt 1 bosje dille notenolie 12 walnoten fleur de sel peper van de molenWas de komkommer. Verwijder de uiteinden en snij vervolgens in de lengte in vier. Haal de pitjes eru... bekijk recept »