1000 recepten met kwark
1 mooie stronk witlof 50 gr magere kwark 100 gr gorgonzola 1 stengel bleekselderij in hele kleine blokjes 100 gr walnoten in stukjes 100 gr pitloze blauwe bruiven gehalveerd stukje citroen 1. Knapperige witlof met romige, frisse en hartige vulling... bekijk recept »
1/4 ltr slagroom 450 gr naturel kwark 1 potje of blikje bosvruchten ( of uit diepvries hoeft niet ontdooid)1. De bosvruchten uit laten lekken in een vergiet of zeef. 2. De slagroom stijfkloppen zonder suiker. 3. De kwark in een schaal doen, de uitge... bekijk recept »
200 gram vaste kwark 500 gram rood fruit 2 appelen 100 gram rietsuiker 1 vanillestokje 2 theelepels geraspte gember 1 limoen 150 gram rijst- en tarwevlokken (type Special K sensations) 125 gram pecannoten en kastanjes 75 gram koude boter in blo... bekijk recept »
Voor de bodem: 1 pak mix voor fijne cake (koopmans) 4 eieren 200 gr. boter Voor de vulling: 1 pot van 400 gram hazelnootpasta 450 gr. magere kwark 6 geleiblaadjes voor de decoratie: 1 beker slagroom (250 ml) 1 zakje klopvast ( Oetker) 2 zakjes vanill... bekijk recept »
200 gr. ricotta -75 gr. basterdsuikerwitte -200 gr. hotelcake -50 gr. chocoladepure -75 gr. puddingvrucht -3 el. marsala -1 zakje vanillesuiker Bereidingswijze In plaats van u kunt in plaats van ricotta ook evenveel kwark gebruiken. Bekleed ee... bekijk recept »
200 gr. cake 3 el. Marsala 50 gr. pure chocolade 250 gr. ricotta 75 gr. witte basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker 75 gr Bigareaux Bereidingswijze Bekleed een kleine ronde schaal (doorsnede ca. 20 centimeter) met plasticfolie. Snijd de cake in dunne ... bekijk recept »
200 gr. cake 3 el. Marsala 50 gr. pure chocolade 250 gr. ricotta 75 gr. witte basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker 75 gr Bigareaux Bereidingswijze Bekleed een kleine ronde schaal (doorsnede ca. 20 centimeter) met plasticfolie. Snijd de cake in dunne ... bekijk recept »
- 100 gr tauge - 1 courgette - 1 paprika - 1 aubergine - 2 vleestomaten - peper en zout - provencaalse kruiden - 6 eetl. vruchtenazijn - 6 eetl. olijfolie - 200 gr kwark - 2 teentjes knoflook - 2 eieren - gehakte peterselie Tauge wassen en laten uitl... bekijk recept »
3 plankjes diepvries bladerdeeg 150 gr oesterzwammen 1 el olie 2 eieren 3 el magere kwark 2 el bloem 2 takjes peterselie 1 tl provencaalse kruiden zout en peper Hulpmiddelen 2 taartvormpjes van 17 cm doorsnee pan kom Hulpmiddelen - 2 taartvormpjes v... bekijk recept »
225 gr magere kwark 4? eetl olie 225 gr bloem zout 3 eetl paneermeel 4 eieren 1 1/2 kg spinazie 1 zakje witte saus 1 1/2 dl melk 1/2 dl witte wijn 150 gr Danablue-kaas 2 theel basilicum peper lage springvorm (doorsnede ca. 26 cm)- In een kom de kwark... bekijk recept »