1000 recepten met kwark
Voor 4 personen: 6 mandarijnen (clementines) 2 eetlepels mandarijnen- of sinaasappellikeur 1 pak cantuccini (Italiaanse amandelkoekjes, 175 g) 500 g vanillekwark 1 eetlepel cacaopoeder4 mandarijnen pellen en in partjes verdelen. Andere 2 mandarijnen ... bekijk recept »
250 g zelfrijzend bakmeel 160 g kristalsuiker 60 g boter, in klontjes 1 ei 250 g platte kaas/kwark 1 ei, gescheiden 70 g witte basterdsuiker 4 appels, geschild en in schijfjes rasp van 1 citroen kaneelMeng bakmeel, kristalsuiker, boter en ei door elk... bekijk recept »
700g meel 70g suiker 12g instantgist 50g zachteboter 100g magere kwark zout 1/2 thl.bakpoeder 1 ei 270 ml melk Extra:vulling naar wens bijv.banketbakkersroom,slagroom,sorama pudding,jam,noten........ laat je fantasie maar gaan. 1 ei om te bestrijken.... bekijk recept »
1 blik perziken; 450 gr. kwark; 250 gr. mascarpone; 1 pak lange vingers; 2 eetl. suiker; 1 zakje geschaafde amandelen (75 gr.)Laat de perziken uitlekken, vang het vocht op en snijd de perziken in partjes. Meng de kwark en de suiker door de mascarpone... bekijk recept »
Voor het deeg: 100 gr. bloem, 100 gr. koude boter, 100 gr. magere kwark, kruidig zeezout Voor de vulling: 1 ui, 1 doosje champignons, 1 prei, 1 paprika, 1 doosje kruidenkaas, 3 eieren, peper, 1/8 liter slagroom, 200 gr. geraspte kaasDe bloem, boter, ... bekijk recept »
Nodig: 1 blik zalm van ca. 250 gram een achtste liter slagroom 100 gram kwark(platte kaas) 1 eetlepel poedergelatine zout, witte peper 1 doosje tuinkers 2 eetlepels citroensapLaat de zalm uitlekken; verwijder het vel en de graten. Vermeng de stukjes ... bekijk recept »
1 blik zalm van ca. 250 gram een achtste liter slagroom 100 gram kwark(platte kaas) 1 eetlepel poedergelatine zout, witte peper 1 doosje tuinkers 2 eetlepels citroensapLaat de zalm uitlekken; verwijder het vel en de graten. Vermeng de stukjes zalm me... bekijk recept »
Aardbeienijs : 500 g aardbeien het sap van een halve citroen 100 g suikerpoeder 500 g kwarkBereiding: Was de aardbeien en haal er de steeltjes uit, snijd ze in stukjes; bewaar 6 volledige aardbeien voor de decoratie. Doe alles in de keukenrobot; voeg... bekijk recept »
500 g platte kaas of kwark 2 pakjes klop klop (soort light room) 1 pakje vanillesuiker 200 g witte suiker 8 blaadjes gelatine 1 blikje ananasgelatine laten weken in koud water (5min) klop klop klaarmaken zoals op het pakje vermeld staat samen me... bekijk recept »
: 250 g volle platte kaas(kwark) 3 eetlepels slagroom 3 eetlepels melk 125 g confiture 3 eetlepels bosvruchtendiksap2 eetlepels citroensap 4 eetlepels geschaafde amandelen citroenmelisse- Jam met het diksap en citroensap pureren, een kwart achterhoud... bekijk recept »