1000 recepten met kwark
200 gram gerookte palingfilet 8 Amsterdamse uitjes 8 eetlepels kwark 2 eetlepels fijngehakte dille 4 zachte witte puntjes 8 blaadjes sla Zout en peperHak de Amsterdamse uien grof. Meng de kwark met de dille, de grofgehakte Amsterdamse uien en voeg zo... bekijk recept »
3 zoute haringen – in repen 3 sneetjes volkorenbrood - zonder korst, geroosterd 100 g kwark 1 teentje knoflook - geperst 1 sjalotje - geraspt of fijngesnipperd 1/2 appel - geraspt 2 eetlepels peterselie - gehakt; vers of diepvries enkele radijsjes – ... bekijk recept »
-150 g Siamrijst (langkorrelig) -125 g fijne doperwten (vers of diepvries) -3 bananen -100 g gekookte ham -125 g knolselderie Voor de saus: -2 eetlepels kwark -2 eetlepels mayonaise -1 th lepel mosterd -zout en een snuifje suiker -1 th lepel citroens... bekijk recept »
Rodekool1 eetlepel magere yoghurt of kwark1 eetlepel halvanaiseenkele druppels zoetstofhalve theelepel mierikswortel(overal te koop in kleine potjes) 1 eetlepel rozijnenrumessance(u weet wel uit zo`n klein flesje) Zet de rozijnen met wat heet water e... bekijk recept »
500 gram magere kwark- ca 1/8 liter melk- 75 gram suiker- 30 gram cacaopoeder - 1-2 theelepels oploskoffie- 20 mokka chocolade boontjes. Kwark, melk, suiker, cacao en oploskoffie in een schaal met garde of handmixer tot een smeuige creme opkloppe... bekijk recept »
250 gram kwark50 gram zachte boter1 theelepel zout1 eetlepel paprikapoeder1 theelepel mosterd1 1/2 eetlepel komijn. Vermeng de kwark en de boter met en vork in de schaal. Voeg alle ingredienten aan het mengsel toe. Roer alles goed door elkaar en sche... bekijk recept »
500 gram magere kwark (Nederlands) 150 gram Mascepone kaas (Italiaans) Heel eenvoudig, Mascepone kaas door de kwark kloppen en je kunt dit mengsel als basis gebruiken voor allerlei heerlijke toetjes bekijk recept »
4 el zonnebloemolie450 g magere kwark225 g bloem2 el paneermeel450 diepvriesspinazie3 el pesto50 g pijnboompitten2 eieren100 g oude kaas 30+ Verwarm de oven voor op 200?C. Ontdooi de spinazie en laat deze uitlekken. Roer de pesto en de pijnboompitte... bekijk recept »
1 bakje magere kwark van 225 g 50 g zachte roomboter 3 pakjes vanillesuiker 100 g witte basterdsuiker 2 eetlepels creme fraiche 250 g aardbeien 10 sneetjes paasbrood Doe de volgende dag de kwark over in een kom en meng de roomboter, de vanillesuiker,... bekijk recept »
1/4 komkommer raspen 2 a 3 eetl kleine zilveruitjeseventueel gehalveerd 150 gr uitgelekte magere kwark 1/2 theel gedroogde muntblaadjes peper en zout Doe de kwark in een kom. Voeg hier de komkommer en de zilveruitjes aan toe. Het geheel luchtig menge... bekijk recept »