1000 recepten met kwark
1 rijpe mango ½ bakje ongezouten gemengde noten (a 150 g) 1 beker magere kwark (500 g) 3 eetlepels sinaasappelmarmelade1. Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Noten in stukjes hakken. Kwark mengen met marmelade, note... bekijk recept »
4 aardappelen120 g kwark2 el bieslook1 el peterseliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. 2. Boen de aardappelen schoon. Snij ze kruiselings in en wikkel ze in aluminiumfolie. Zet ze 40 à 50 minuten in de voorverwarmde oven; control... bekijk recept »
100 ml saffloerolie of een andere neutrale olie 150 ml uitgelekte geitenkwark = ongeveer 200 ml niet uitgelekte kwark 15 - 25 ml (appel)azijn Hulpmiddelen Wachttijd 1 - 2 uur voor het uitlekken van de kwarkdeze keer op kamertemperatuur. Hulpmiddelen... bekijk recept »
1 zak bosvruchten diepvriesfruit 12 soft nougat (Marandi) 25 ml frambozensiroop 300 ml cassis-sorbetijs 300 ml Slagroomijs (Super) Laat 1 zak bosvruchten diepvriesfruit ontdooien ? Pureer 1/3 deel van het fruit met 25 ml frambozensiroop ? Snij 12 sof... bekijk recept »
1 liter vanillevla 500 gram kwark 2 potten (ca. 350 gram) kersen zonder pit 4 eetlepels kersenjam 6 schaaltjes Voorbereiding Klop de vla en de kwark goed door elkaar. Laat de kersen goed uitlekken en roer dan de jam erdoor. Bereidingswijze Schep het ... bekijk recept »
250 gram kwark,50 gram kwark50gram zachte boter1theelepel zout1 theelepel mosterd1 eetlepel paprika poeder en 1 1/2 eetlepel komijn. Roer de kwark en de boter door elkaar met een vork. Daarna kun je het zout, de mosterd, de paprikapoeder en de komijn... bekijk recept »
-50 g pitloze rozijnen -500 g magere kwark -4 eierdooiers -200 g zure room -50 g suiker -150 g bloem -4 eiwitten -50 g reuzel of boter -60 g suiker -druk de kwark door een zeef -voeg de eierdooiers en de room erbij en goed mengen -strooi de suiker en... bekijk recept »
4 ZOETZURE APPELS1 EETLEPEL CITROENSAP50 G BRUINE SUIKERKANEEL4 EETLEPELS KWARK0,5 LITER SLAGROOM1 EIDOOIER0,5 EETLEPEL MAIZENA0,5 LITER MELK. Breng de rest van de melk aan de kook. Roer de hete melk bij kleine hoeveelheden door het mengsel met de ei... bekijk recept »
pot ontpitte kersenboter om in te vetten300 g kwark2 eidooiers4el suiker1tl kaneel2 zakjes vanillesuiker2 eiwittenaardappelmeel Hulpmiddelen zeefvuurvaste schaalklopper2kommen Hulpmiddelen - zeefvuurvaste schaalklopper2kommen Voorbereiding kersen ui... bekijk recept »
100 gram yoghurt (bio)200 gram magere kwark (bio)1 teentje knoflook1 potje groene theezoutpepercitroensap. Yoghurt en kwark door elkaar roeren en het teentje knoflook boven het mengsel uitpersen. Op smaak brengen met een snufje zout en wat druppels c... bekijk recept »