Recepten met kaas

1000 recepten met kaas

Kaas

Kaas

Sinterklaasrecept COURGETTEPANNEKOEK MET KAAS EN HAZELNOTEN !

Voor het pannekoekenbeslag: 250 gr. bloem 1 theelepel zout 2 eieren 6 dl. melk 1 grof geraspte courgette 4 eetlepels fijngeknipte bieslook. voor de vulling: 2 in reepjes gesneden teentjes knoflook 2 eetlepels balsamico-azijn 1 theelepel suiker ... bekijk recept »

Kalfsburger Met Blauwe Kaas

500-600 g kalfsgehakt 4 tenen knoflookheel fijngesneden Fijngeraspte schil van 2 citroenen 3 el fijngesneden peterselie 55 g blauwe kaas 30 g zachte boter 2 el fijngenipte bieslook 1 rode ui in dunne ringen scheutje olie 4 ronde maisbroodjes slablaa... bekijk recept »

Wrap Met Kalkoenfilet, Oude Kaas En Mieriksworteldressing

6 tortilla's 1 el mierikswortel 6 el halvanaise 6 el zure room 300 gram kalkoenfilet 100 gram old amsterdam in flinters 1 rode ui in halve ringen eikenbladsla het sap van 1 citroen peper en zout. Peterselie fijngesneden. Bak de tortilla in een koeken... bekijk recept »

Kaas/Worstrupsjes

Een blok jonge kaaskleine augurkjescocktailworstjestouwdikke naaldkrop sla. Snijd het blok kaas in kleine blokjes. Snijd de augurkjes en de cocktailworstjes door de helft. Maak een dubbele knoop in een stukje touw en laat een stukje van ongeveer 10 c... bekijk recept »

Keshi Yena (kaas-pastei)

2 takjes peterselie - 2 uien - 2 gewelde pruimen - 5 zwarte olijfen zonder pit - 300 gr kipfilet - 2 eetlepels olie - 1dl gezeefde tomaten - 1,5 eetlepel piccalilly - 50 gr rozijnenzoutpeper - 3 eieren - 2 eetlepels panneermeel - 10 plakken gesneden ... bekijk recept »

Heerlijke FETA - KAAS Met Parika En Tomaat Uit De Oven

4 stukjes feta 1 groene paprika rodezongerijpte tomaten oreganotabasco of zwarte peperolijfolie Doe de feta ? kaas in een ovenvaste schaal of in vier aparte schaaltjes (persoonlijk leuker). Schenk er de olijfolie over die je hebt aangelengd met een s... bekijk recept »

Bleekselderij Met Kaas

1 stronk Bleekselderij 250 ml Zure room 200gr Geraspte kaas Bak de schotel af in het midden van de oven, tot de kaas goudbruin is geworden. Op 200 graden voor ongeveer 10-15 minuten. bekijk recept »

Lamsbout Gevuld Met Geitekaas

150 g aubergine, 1 1/2 eetlepel olie, 250 g zachte Franse geitekaas (Bettinne Blanc), 1 1/2 eetlepel droge witte wijn, 2 theelepels citroenrasp (Baukje), 10 sprietjes bieslook, lamsbout van ruim 2 kg (zonder botzodat een mooie opening voor de vulling... bekijk recept »

Zalm Met Rauwe Groenten, Parmezaanse Kaas En Basilicum

800 g zalmfilet 2 wortelen 1 venkelknol 1 zwarte radijs 1 raapje 2 takjes selder 1 bosje radijsjes 3 lente-uitjes 2 dl balsamicovinaigrette zout peper 150 g Parmezaanse kaas 3 bosjes peterselie 5 cl olijfolie (extra vierge De filet in vier even grote... bekijk recept »

Kaas-broodschoteltje

12 sneetjes oud brood zonder korst60 gr boter200 gr geraspte kaas3 eieren5 dl melk peperzout1 el provencaalse kruiden en 1/2 thl knoflookpoeder. Bestrijk een oven schaal met boter evenals de sneetjes brood. Leg een laagje brood in de oven schaal. Men... bekijk recept »

Pagina 84 van 100