1000 recepten met kaas
8 sneetjes casinobrood boter 8 plakken ham 8 plakken kaas. Beboter de ontkorste sneetjes brood aan beide zijden. Leg ze op een bakblik en leg op elk sneetje een plak ham en een plak kaas. Schuif het bakblik in de hete oven, 180 graden. Na ongeveer... bekijk recept »
3 uien 300 gr worteltjes 300 gr (diepvries) doperwtjes zout 3/4 l melk 2 el kruidenbouillonpoeder 3 el aardappelmeel 300 gr geraspte oude kaa&prime 1 el mosterd peper nootmuskaat 12 a 15 lasagnevellen 3 el paneermeel. Pel de uien en snijd ze in dunne... bekijk recept »
800 g gemengd gehakt1 teentje knoflook1 sneetje wit brood200 g camembert1 takje tijm3 takjes bladpeterselie1 ei1 kl mosterdboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Spoel en droog de groene kruiden. ... bekijk recept »
50 gr Landana Wasabi kaas rucola 100 gr carpaccio van ossenhaas 2 el olijfolie extra vierge versgemalen peper 50 gram pijnboompitten Leg op iedere amuselepel een paar blaadjes rucola. Bestrijk de ossenhaas licht met de olijfolie. Maal er peper overh... bekijk recept »
100 gr carpaccio van ossenhaas2 eetl. Bertolli olijfolie Riservaca 24 pijnboompittengeroosterd18 blaadjes rucolaVerse Parmezaanse kaas,gerasptzwarte pepervers gemalen Leg op iedere amuselepel wat blaadjes rucola.Bestrijk de ossenhaas licht in met de ... bekijk recept »
1 sjalot 1 teentje knoflook 400 g broccoli 4 1/2 dl kruidenbouillon 40 g boter 150 g risottorijst 1/2 dl witte wijn 25 g geraspte Gruyere-kaas 30 g geraspte Pecorino-kaas 30 g geraspte Parmezaanse kaas peper Pel en snipper de sjalot met knoflook. Maa... bekijk recept »
150 gram rijstzout(vers gemalen) peper8 schijven ananas (uit blik)50 gram (gele) rozijnen150 gram Maasdammer kaas25 gram blanke hazelnoten of pijnboompitten. Voor de dressing: 1,5 dl yoghurt2-3 eetlepels mayonaise1 theelepel mosterd1 theelepel kerrie... bekijk recept »
1 zakje mini-mozarellabolletjes - 1 bakje kerstomaatjes (20 kleine of 10 grote) - 1 paprika - 1 teen knoflook - 2 eetlepels Italiaanse kruiden - 3-4 dl olijfolie - ongeveer 4 takjes basilicum - ongeveer 20 cocktailworstjes - 20 groene olijven Lek de... bekijk recept »
600 ml groentebouillon 300 gr risottorijs (carnaroliarborio) 80 gr provala affumicate (gerookte kaas) 40 gr zonnebloempitten 2 el olijfolie 8 gedroogde dadels. Breng de bouillon aan de kook. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak hierin de... bekijk recept »
2 bosuitjes70 gr. boterzoutwitteversgemalen peper2 eieren50 gr. paneermeel450 gr. koudegekookte rijst (ca. 150 gr. ongekookt)450 gr. gekookteuit gelekte spinazie (vers of diepvries)1 dl. slagroom75 gr. geraspte kaas1 losgeklopt eigeel Smelt de helf... bekijk recept »