744 recepten met gorgonzola
1 teen knoflook 1 eetl. olijfolie 125 gr. in blokjes gesneden gorgonzola 125 gr. slankroom versgemalen peper en zout Fruit een gepelde en gesnipperde teen knoflook in de olie. Voeg er de gorgonzola en de slankroom aan toe. Het geheel in ca. 7 min. op... bekijk recept »
1 teen knoflook gesnipperd1 el olie6-8 halve walnoten175 gr gorgonzola200 ml slagroomwitte peper en zout Fruit de gesnipperde knoflook in de olie, voeg er de in blokjes gesneden gorgonzola bij en de slagroom. Laat het geheel in 7 min op een laag vuur... bekijk recept »
Oesters (of creuzes)zalmsnippersgorgonzolaknoflookwitte wijn Oesters koken(10 min.) in (zee)water, schelp openen en knoflook erop. Daarna de zalmsnipper, gorgonzola en ′n theelepeltje witte wijn. In de oven tot de kaas gesmolten is. Buon Appeti... bekijk recept »
Spinazie blaadjes 250 gramgorgonzola 150 gram1 el azijn1 tl. mosterdzout peper1 teentje fijngesneden knoflooken 3/4 el olijfoliepijnboompitten 50 gram. Spinazieblaadjes luchtig mengen met verkruimelde gorgonzola. Dressing over de salade schenken en d... bekijk recept »
Anderhalf ons gorgonzola3 ons gehakt2 uien1 teentje knoflookflinke struik brocolliklein beketje creme fraichepeper en zout Gehakt rullen, geperste knoflook en gesnipperde uien meebakken, Brocolli in kleine struikjes meebakken(5 minuten), creme fraich... bekijk recept »
20 grote grotchampignonstomaatkervelbasilicumpeperzoutcreme fraichegorgonzola De champignons worden uitgehold. De gebakken champignons worden op een ovenschaal geplaatst. De vulling van de champignons wordt vermengd met creme fraiche, zeer fijn gesne... bekijk recept »
4 broodjes (bruine)1 blikje kikkererwten (400 g, uitgelekt)1 blikje maïskorrels (150 g, uitgelekt)0.5 paprika (gesnipperd)100 g veldsla1 lente-ui (gesnipperd)2 rode uien (in ringen)100 g paneermeelolijfolie1 kl kerriepoedercayennepeperpeperzout4 zoet... bekijk recept »
1. Kook 600 gram schoongemaakte spruitjes 8-10 minuten. Verwarm intussen 250 ml melk met 1 zakje bechamelsaus of witte saus en roer goed tot de saus bindt. Voeg 75 gram gorgonzola, in stukjes, toe en laat de kaas in de saus smelten. Giet de spruitjes... bekijk recept »
4 stronken witloof 75 gr gorgonzola die je verkruimt 50 ml melk 1 beetje sausbinder(wit)1. stoof het witloof in ongeveer 15 min gaar met wat peper en zout2. verhit intussen de melk en doe er de gorgonzola bij3. roer er wat suasbinder onderdoor tot je... bekijk recept »
12 tijgergarnalen 1 vel bladerdeeg 4 romatomaten 60 g gorgonzola 100 g rucola 1 dl olijfolie 1 teentje knoflook 150 g zachte Solo sap van een 1/2 citroen 1/2 busseltje basilicum 1/2 busseltje marjolein zeezout peper van de molen 1. Hak de basi... bekijk recept »