744 recepten met gorgonzola
4 kalfsoesters van ongeveer 125 gram per stuk peper en zout 2 eetlepels bloem 50 gram boter 4 plakken parmaham 100 gram gorgonzola 1 eetlepel gehakte bieslook of basilicum (vers of diepvries)r en bak hierin het vlees in zo?n 7 m..." /> Recept: K... bekijk recept »
600 gr.kalkoenfilet100 gr.Gorgonzola2 rijpe tomaten2 courgettenolijfoliepeper en zout.Verwarm de oven op 180°C. Snij de kalkoenfilets open aan een kant,vul ze op met gorgonzola en bestrooi met een snufje peper en zout. Sluit de filets terug met een p... bekijk recept »
4 varkensschnitzels van 150 gram stuk. 8 plakjes parmaham. 16 verse salieblaadjes, of gedroogde salie. cocktailprikkers. 400 gram broccoli, in roosjes verdeelt. 1 rode paprika, in reepjes gesneden. 40 gram amandelen, goudbruin geroosterd. 150 gram g... bekijk recept »
voor 2 personen: 150 gram gorgonzola 2 tenen knoflook 2 theelepel sambal 2 dl. slagroom 5 eetlepels olijf olie 250 gram spaghettidoe de olie in een pan, maak het niet te heet, doe de knoflook en de sambal erin, even omroeren en de kaas erin leggen. S... bekijk recept »
Voor 2 personen: 250 gr spaghetti 100 gr spekreepjes 1 sjalotje, 2 stengels bleekselder 200 gr gorgonzola 200 ml koffieroom 1 thl thijm, versgemalen peper 1/2 zakje verse bieslookSpaghetti met wat zout koken volgens pak. In hapjespan spekjes in ca 5 ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 6 nestjes tagliatelle 2 stevige struikjes broccoli 1 dl. slagroom peper uit de molen 100 gram gekookte, gesnipperde ham (of zalmsnippers) zout naar smaak 100 gram gorgonzolaBroccoli schoonmaken, verdelen in roosjes en die in kokend w... bekijk recept »
Voor 4 personen: 100 gram gorgonzola zon 15 kerstomaatjes 300 gram tagliatelle (groen of wit) 100 ml slagroom 100 gram gekookte hamblokjes 2 theelepels fijngesneden salieblaadjes (of peterselie)Snijd de gorgonzola in kleine blokjes en halveer d... bekijk recept »
voor 4 personen: 250 g gorgonzola 500 g tagliatelle 300 g courgette 1 kleine ui boter zout en peperVerhit een nootje boter in een koekenpan en bak daarin de courgette en ui ongeveer 5 minuten. Peper en zout naar smaak toevoegen. Voeg de verbrokkelde ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 75 gr. gorgonzola 0.5 dl. slagroom 4 vijgen, verseNeem voor de vijgen bij voorkeur rijpe exemplaren. De vijgen goed wassen en droogdeppen. Met het mes de bovenzijde vier of zes maal diep insnijden en de vijg voorzichtig opendrukken... bekijk recept »
400 g pasta 100 g creme fraiche 1 dl kippen-of groenten bouillon 100 g gorgonzola, verkruimeld 5 el extra vergin olijfolie nootmuskaat zout peper- Breng de creme fraiche met de bouillon aan de kook, haal de pan van het vuur en roer er de Gorgonzola d... bekijk recept »