253 recepten met camembert
400 g lendebiefstuk 60 g Camembert 20 ml olie VOOR SAUS: 20 g boter 1 uiheel fijn verse thijm 100 ml rode wijn 125 ml kippenbouillon zout peper 1 t maïsmeel 10 g boter 1. Snijd horizontaal een holte in elk biefstuk en vul biefstukken met Camember... bekijk recept »
2 doosjes camembert. Let op: de camembert moet in papier verpakt zijn en in houten doosjes! Hulpmiddelen Een ovenschaaleen stuk bakpapiereen scherp mes. Hulpmiddelen - Een ovenschaaleen stuk bakpapiereen scherp mes. Voorbereiding Snij de kazen horiz... bekijk recept »
150g noedelen - zout - margarine Bereidingswijze 1. Kook in kookpan met wat olie de noedelen beetgaarzoals omschreven bij "deegwarenalgemeen". 2. Giet de noedelen af. 3. Stoof met margarine de noedelen precies gaar. (proef op smaak na) 1. Kook in koo... bekijk recept »
Kipfilets a 125 gr10 plakjes ardennerham -250 gr camembertpeperzoutboter300 gr ghampignons300 gr bosuitjes60 gr tomatenpuree120 gr bloem1,5 ltr runderbouillon2 dl roomWITLOFSALADE 1 st rode paprika10 st geconfijte dadels100 gr gewelde rozijnen100 gr ... bekijk recept »
2 el rozijnen 2el port 1 hele camembert,365 gr zonnebloemolie brood voor erbij Breng de rozijnen en port in een kleine steelpan ophoog vuur net aan de kook. Laat het mengsel ongeveer 30 minuten afkoelen. Snijd een rond deksel uit de bovenkant van de ... bekijk recept »
? 1 pak couscous (niet helemaal) ? 2 paprika's ? 2-3 tomaten ? 1 ui ? 1 ei ? honing ? 1 camembert ? zakje gewelde abrikozen ? verse korianderkomijnepoederpeper ? Halfjes camembert even dompelen in een geklutst eitje (met peper) daarna rollen door de ... bekijk recept »
450gr:varkenshaas,15gr:boter,3eetlp:droge witte wijn,1,75dl:slagroom,1eetlp:fijngehakte majoraan,tijm en salie,115gr:camembert,korst verwijderd en in plakjes snijden,1? theelp:dijonmosterd,zout,versgemalen zwarte peper,peterselie voor het garneren. B... bekijk recept »
6 plakjes bladerdeeg1 camembert1 dikke plak (circa 60 gram) parmaham2 tomaten3 gedroogde tomaten1 rode uiverse basilicum2 eieren100 ml. slagroomvers geraspte parmezaanse kaas. Snijd de camembert en de parmaham in blokjes en doe ze in de schaal. Doe h... bekijk recept »
1 Camembert kaasje 2 eieren paneermeel Snijd het kaasje in 8 puntjes. Haal ze door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel. Herhaal deze handeling. En bak ze in de frituur goudbruin. bekijk recept »
2 Camemberts van circa 200 gram per stukgoed gekoeld. 100 gram bloem gemengd met zout en peper, 3 eieren, 2 theel olijfolie, 200 gram paneermeel, frituurvet/olie. Serveer met cranberrysaus. Overal verkrijgbaar. bekijk recept »