253 recepten met camembert
8 camemberts (mini, of 2 grote in kwarten)2 eieren120 g paneermeel100 g bloemgemengde sla1 bakje peultjesoliepeperzout1. Kook de sugarsnaps of peultjes beetgaar. Laat afkoelen en snij ze doormidden. Spoel de sla. 2. Doe de bloem in een diep bord. Klo... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)peperzout75 g walnoten75 g amandelen150 g camembert1 groene selder400 ml groentebouillon1 el melk1. Verwarm de oven voor op 210°C. Bekleed een vlaaivorm met het bladerdeeg. Snij de overtollige randjes weg en bewaar... bekijk recept »
40 g verse gist500 g bloemolijfolie180 ml lauw water2 kl zout1 kl suiker4 el tomatenpassata4 el groene pesto200 g gerookte zalm6 plakken camembert2 el dille1. Maak eerst het pizzadeeg. Los de verkruimelde gist op in een bodempje lauw water. ... bekijk recept »
8 artisjokken250 g camembert (in plakjes)1 courgette1 citroen (sap van)3 el witte wijnazijn6 el olijfolie ( wat extra)peterselie (naar smaak)groentekiemen (naar smaak)zoutversgemalen peperbrood (voor erbij)1. Snij met een scherp mes twee derde v... bekijk recept »
1 camembert (in een houten doosje)1 rozijnenbrood (niet gesneden)roze peperbollen1. Haal de camembert ui het doosje en uit de folie. Dompel het houten doosjes onder in water. L 2. Leg de kaas weer in het doosje. Zet het ongeveer 30 minuten op de barb... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)400 g knolselder1 camembert (klein)4 eieren75 ml room50 g cashewnotentakje peterselietuinkersslazwarte peperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 4 individuele taartvormpjes met bladerdeeg. Rooster de noten... bekijk recept »
400 g penne1 camembert4 verse vijgen2 peren4 takjes tijm (de blaadjes)2 blokjes bouillon1 el witte balsamicoazijnwitte balsamicoazijn (voor de camembert)olijfoliepeperzout1. Kook de penne beetgaar in de bouillon, volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »
4 grote eieren,sap van 1 citroen,6 plakjes mager rookspek,2 el olijfolie,15 g boter, 1 bosje fijngesneden verse zuring, 1/2 in zeer dunne ringen rode ui,150 g camembert80 g ruculabladeren. De overgebleven olie met de boter in een grote anti-aanbakpan... bekijk recept »
200 gram macaroni1,25 dl. Kookroom1 teentje knoflook1 mespunt kerriepoederpeper2 bosuitjes175 gr. Camembert2 tomaten concassee6 verse basilicumblaadjes Kook de macaroni beetgaar en spoel ze af met koud water in een vergiet. Breng de room aan de kook,... bekijk recept »
1 flacon kookroom (Bleuband culinesse)i doosje camemberthamreepjes 1.5 a 2 onsteentjes knoflook naar keuzekerriepoeder naar smaaktagliatella 2 of 3 nestjes pp. 1 fijngesneden prei. De kookroom met de camembert smelten in een pan, de hamreepjes toevoe... bekijk recept »