484 recepten met brie
Kies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100 gram kaas per persoon. Roodkorstkaas: Port Salut of chaumes grand caractère Wittekorstkaas: brie of camembert Blauwaderkaas: fourme d`Ambert of rochebaron. Eventueel kun je nog een ... bekijk recept »
stukje oude kaaspuntje briestukje gorgonzolaklein trosje blauwe en witte druiven2 sneetjes donker roggebrood6 sneetjes notenbrood12 watercrackertjes. Neem de kaas 1 uur van te voren uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur komen. Verdeel de kaas... bekijk recept »
Stukje oude kaas(ca. 125 g) puntje brie(ca. 125g) stukje gorgonzola(ca. 125g) kleine trosjes blauwe en witte druiven 2 sneetjes donker roggebrood 6 sneetjes notenbrood 12 watercrackertjes (Premium) Neem de kaas 1 uur van te voren uit de koelkast, zo... bekijk recept »
Wittepitloze druiven-1 dl Grappa (Italiaanse sterke drank)-1 zakje vanillesuiker Bereidingswijze Halveer de druiven en was ze Meng de druiven met de grappa en de vanillesuiker. Minstens een uurtje in een gesloten bakje inlaten trekken (koelkast). Ser... bekijk recept »
4 peren 8 theelepels of 2 eetlepels honing 100 gram brie of zachte geitenkaas Verwarm de grill voor. Schil de peren, snijd ze doormidden en verwijder het klokhuis. Leg steeds 2 halve peren naast elkaar op een bordje. Leg er dunne plakjes kaas op ... bekijk recept »
1 stuk Brie 1 bol mozarella 1 stuk geitenkaas ( naar keuze) provencaalse kruiden veldsla tomaten olijfolie azijn zout en peper Snij de kazen in plakjes. Schik op een schotel een stukje tomaat, een stukje kaas, stukje tomaat, stukje kaas enz. In het ... bekijk recept »
Grove (dyon)mosterdslagroombouillonblokjewaterjus d&primeorangebrietuinkers,bloemmargarine Nadat 1 liter cremesoep is bereidt, een eetlepel grove mosterd toevoegen en door de soep roeren, vervolgens een scheur room toevoegen en daarna een scheut jus ... bekijk recept »
1 kropje krulandijvie(frisee) ? spitskooltje 1 rettich 1 gele paprika 2 vleestomaten 200 gram Hollandse geitenkaas of Edammer kaas 150 gram Brie of mosterdkaasdikke plakVoor de dressing: 1 kleine prei 5 eetlepels mais-of zonnebloemolie 2 eetlepels az... bekijk recept »
1 pot bouillon naar keuzediepvries sperziebonen (450 gram)100 gram briesojasausketchupcitroensapcitroengraskerriepoederkerrie djawanootmuskaatmosterdpaprikapoederkruidnagelkomijnpoederkorianderdragon Doe de bonen in de magnetronschaal, doe de bouillo... bekijk recept »
Zalmfilet in snijden en vullen met kaas naar keuzeik neem vaak boursinblauwe kaas of brie. Omwikkelen met ontbijtspekparmaham of serranoham. Kijk na 12 minuten om te kijken of het niet te droog word. Nog rauw van binnen nog 1-2 minuten langer. bekijk recept »