484 recepten met brie
Voor 8 personen: 0,5 liter tuinkruidenbouillon 25 gram boter 25 gram bloem 200 g brie zonder korst scheut witte wijn fijngesneden bieslook 50 ml room zout en peper 8 borrelglaasjesMaak een roux van boter en bloem en voeg de bouillon al roerend toe. B... bekijk recept »
200 gr bloem en voor bestuiven100 gr boterzout en peper2 el provencaalse kruiden2 eierdooiers100 gr roquefort5 romatomaten 1 courgette1 gele paprika1 ui100 gr brieolijf olie. Verwarm de oven voor op 220 gr. Doe de bloem en de boter in een kom, doe er... bekijk recept »
Voor 4 personen : 800 gr kabeljauwfilet 250 gr champignons 1 grote ui, grof gesneden 3 preien in ringetjes gesneden 3 eetlepels boter 150 gr brie in dunnen plakjes gesneden puree van 1 kg aardappelen mengen met 450 gr fijngesneden gestoofde prei, 225... bekijk recept »
100 gram notenrijst1 dikke courgette2 el. olie150 gram rundergehakt1 bakje champignonsfijngehakt1 preigesnipperd1 pot Mexicaanse Groentenschotel (Hak)100 gram briein dunne plakjes40 gram cashewnotenfijngehakt Kies een ovenschotel waar de 2 courgetteh... bekijk recept »
400 g tilapiafilet versgemalen peper zout 3 eetl. olie 8 plakjes diepvries (roomboter) bladerdeeg 300 g panklare spinazie 100 g brie 1 eidooier 1 sjalotje 1 theel. kerriepoeder 2 dl kookroom 1/2 dl pernod of witte vermout 75 g boter 1 eetl. gehakte ... bekijk recept »
Drie suggesties: 1. EmmentalerTilsiterPort Salut of Saint PaulinRoyal Normand of BrieGorgonzola of RoquefortBoursin. 2. Bel PaeseLeidseBrieReblochonCruyerePoivre d&primeAne. 3. CantalMeikaasChevreCamembertBleu Bresse of Roquefort en Munster. Hulpmid... bekijk recept »
Hieronder volgt een driegangen kerstmenu van Marcel Frantzen de chef-kok van restaurant Vivaldi. U kunt dit gerecht een dag van te voren bereiden. Het menu is voor vier personen en heeft als voorgerecht Briesoep met gerookte tamme eendenborst. Het ho... bekijk recept »
6 plakjes bladerdeeg ? 500 gram spruitjes ? 3 eieren ? 1 bekertje creme fraiche (200 ml) ? 1 zakje Groentesmoor voor spruitjes Pinda Sateh (86 gram van Maggi) ? 50 gram gezouten cashewnoten ? 150 gram brie ? bloem. Laat het bladerdeeg ontdooie... bekijk recept »
? liter groentenbouillon 4 roseval aardappelen 2 varkenshaasjes van 150 gram 2 plakjes beenham 1 geroosterde paprika uit pot 2 plakjes brie bindtouw stoommandje 100 gr uitgebakken spekblokjes 1 el grove mosterd 1 el azijn 3 el olijfolie 1 el gesn... bekijk recept »
4 kalkoenfilets4 plakje serranoham4 plakje brie2 eieren2 eetlepel fijn broodkruim of paneermeel1 eetlepel sesamzaad1 eetlepel gehakte walnoten of pecannoten4 eetlepel bloem2 eetlepels arachide40 gram boter1 eetlepel gehakte lente-/bosui of platte... bekijk recept »