484 recepten met brie
250 gram Bieze Season Rauwkost150 gram gemengde bladsla250 gram gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes)2 eetlepels olijf- of arachideolie200 gram Brie, in plakjes1. Schep de Bieze Season Rauwkost luchtig door de sla. Ve... bekijk recept »
4 kipfilets (ca. 100 g per stuk)zoutversgemalen peper1 theel. gehakte verse rozemarijn of tijm of 1/2 theel. gedroogd4 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct2 appels, in plakken van 1 cm150 g brie, in dunne plakkenpluk bladsla of veldsla4 volkor... bekijk recept »
1 grote knolselderij, geschild, in blokjes1,5 kg kruimige aardappelen, geschild, in blokjeszoutversgemalen peper2 theel. kerriepoeder25 g boter3 eetl. melk (Melkan) of koffieroom250 g brie50 g geschaafde amandelen1. Kook de knolselderij en de aardapp... bekijk recept »
2 eetl. olijfolie2 sjalotjes, in ringen1 doosje kerstomaatjes, gehalveerd1 theel. suiker1 eetl. balsamicoazijnzoutversgemalen peper4 plakjes hartige-taartdeeg100 g brie20 g geschaafde amandelen4 kleine taartvormpjes1. Verwarm de olie en fruit de sjal... bekijk recept »
1. Snijd 2 pangafilets in 8 gelijke stukken. Bestrijk ze met arachideolie of zonnebloemolie waaraan 1 eetlepel citroensap en 1 theelepel citroenrasp, zout en peper is toegevoegd. Zet dun gesneden plakjes brie en 2 eetlepels gehakte bieslook op tafel.... bekijk recept »
voor het pizzadeeg:2 theel. gedroogde gist150 ml lauwwarm water275 g bloem1 eetl. melk (Melkan)3 eetl. olijfolie1/2 theel. zoutvoor de vulling:2 eetl. olijfolie150 g gerookte ham, in repen2 peren, geschild, in plakjes50 g gepelde walnoten150 g br... bekijk recept »
3 rode paprika’s, gewassen4 eetl. olijfolie2 rode uien, in halve ringen2 teentjes knoflook, fijngehakt1 eetl. gedroogde oreganozout en versgemalen peper2 eetl. boter300 g risottorijst75 ml droge witte wijn800 ml warme groentebouillon4 plakken b... bekijk recept »
200 g brie50 g geschaafde amandelen75 g gemengde bladsla of veldsla100 g kersen zonder pit op sap, uitgelektvoor de dressing:4 eetl. olijfolie2 eetl. rodevruchtenazijn of rodewijnazijn2 theel. honing1 theel. kaneelpoederzout en versgemalen peper1. Ve... bekijk recept »
1. Halveer een stokbroodje of pistolet horizontaal of gebruik twee sneetjes rond casinobrood. Bestrijk het brood royaal met bosvruchtenjam en maal er peper over. Beleg één helft met plakjes brie, bestrooi eventueel met pijnboompitjes en... bekijk recept »
12 wijnbladeren, in pot (uitgelekt)300 g brie1 eetl. olijfolie(grof)gemalen (zwarte) peper1/2 pot sinaasappelmarmeladekeukengaren1. Spoel de wijnbladeren onder stromend water af en dep ze droog op een schone theedoek. Verdeel de brie in 6 punten.... bekijk recept »