484 recepten met brie
1 kom pannenkoekbeslag1 scheutje zonnebloemolie1 peer, in dunne plakjes6 walnoten, verkruimeld6 hele walnoten6 plakjes briehoning1. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en doe het beslag voor één pannenkoek erin. 2. Druk meteen de plakjes peer... bekijk recept »
2 peren8 plakjes gerookte ham250 g brie50 g rucola2 el citroensaphoning1. Spoel de peren, halveer en verwijder het klokhuis. 2. Snij elke helft in partjes. Besprenkel met citroensap. 3. Snij evenveel plakjes brie als er peerplakjes zijn. 4. Leg de br... bekijk recept »
1 rol kruimeldeeg200 g gekookte ham (in blokjes)200 g brie3 uien (grote)4 eieren200 ml roomboterpeperzout3 stronkjes witloof1 appel1 bosje waterkers2 el rozijnen1 el honing1 kl mosterd1.5 el citroensap4 el olie1. Warm de oven voor op 180°C. Rol h... bekijk recept »
1 kalkoengebraad (800 g)50 g brie (in blokjes)200 g peultjes1 paksoi1 sjalot1 bosje lente-ui1 teentje knoflookkruidentuiltje (tijm, laurier, peterseliestengels)50 ml room200 ml kippenbouillonsojasausolijfoliearachideoliepeperzout1. Bestrijk het kalko... bekijk recept »
1 rol kruimeldeeg200 g gekookte ham (in blokjes)200 g brie3 uien (grote)4 eieren200 ml roomboterpeperzout3 stronkjes witloof1 appel1 bosje waterkers2 el rozijnen1 el honing0.5 kl mosterd1.5 el witte wijnazijn4 el olie1. Verwarm de oven voor op 180&de... bekijk recept »
500 g penne200 g bacon2 tenen knoflook350 g erwten (diepvries)150 g brieolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar. 2. Blancheer de erwtjes 3 à 4 minuten in kokend, lichtgezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken. 3. Pel e... bekijk recept »
200 g waterkers (mix van verse spinazieblaadjes en veldsla)50 g hazelnoten250 g brie4 verse vijgen1 el kristalsuiker (fijne)0.5 kl mosterd2 el azijn (rodewijn)olijfolieolie (hazelnoten)peperzout1. Verwarm de oven voor op 150°C. Meng voor de dress... bekijk recept »
1 brie (in een houten doosje)3 plukjes rozemarijn24 grissini (broodstengels)12 plakjes rauwe ham (dunne)1. Verwarm de oven voor op 175°C. Haal de brie uit het doosje en uit het papier. Snij de bovenkant van de korst in en prik er de rozemarijn in. Ve... bekijk recept »
500 g penne350 g verse erwten (eventueel diepvries)150 g in plakjes bacon (of gerookt spek)2 teentjes knoflook2 el olijfolie150 g briezoutversgemalen peper1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. 2. Blancheer de erwten 2 tot 3 minuten in&nbs... bekijk recept »
2 vellen pizzadeeg (kant-en-klaar)300 g vastkokende aardappelen1 stuk rode ui2 teentjes knoflook150 g brie50 g kruidenkaasolijfolie3 takjes tijmpeperzout1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snij ze in flinterdunne plakjes. Pel... bekijk recept »