308 recepten met varkensfilet
600 gram varkensfilet - 80 gram boter - 1/4 liter rode wijn - 1/4 liter wijnazijn - 2 sjalotjes - 2 uien - 1 teentje knoflook - 1 wortel - peterselie - tijm - 1 takje dragon - 1 blaadje laurier - 2 kruidnagels - 5 peperkorrels - 2 eetlepels olie - zo... bekijk recept »
4 dl. kokosmelk1-2el. rode currypasta. 400-500g. varkensfiletin reepjes. 300g. dunne sperciebonenin stukken. 1-2el vissaus (nam pla). ca. 1/2 tl. zout. 4 limoen blaadjes (djeroek poeroet). 15 kleine basilicum blaadjes. 1 chili peperfijn gehakt. 100g.... bekijk recept »
400 gram varkensfilet (4 lapjes) 1 rode paprika 100 ml witte wijn 250 gram room/slagroom 1 ui 1 mespunt paprikapoeder 2 theelepel boter versgemalen witte peper zout Verhit de boter in de koekepan en bak het vlees gedurende 4 minuten. Voeg halverwege ... bekijk recept »
1 ui1 knoflook2 winterwortelen500 gr spruitjes400 gr varkensfilet,kerriepoeder1 kippenbouillontablet,2 dl roompeper en zout en boter. Bak de ui en de knoflook in een ruime pan of wok in de boter f olie ongeveer 3 minuten. Voeg de wortelplakjes en de ... bekijk recept »
1 sneetje oud witbrood 1 zakje verse peterselie (30 g) 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g) 75 g verse roomkaas 2 eetlepels mosterd zout en peper 6 varkensfiletlapjes (a ca. 100 g) Bereidingswijze Cocktailprikkers weken in koud water. Korstjes van... bekijk recept »
1 sneetje oud witbrood 1 zakje verse peterselie 1/2 zakje verse bieslook 75 g verse roomkaas 2 el mosterd zout peper 6 varkensfiletlapjes a ca. 100 g Hulpmiddelen 12 cocktailprikkers Hulpmiddelen - 12 cocktailprikkers Voorbereiding Cocktailprikkers ... bekijk recept »
250 gram varkensfiletlapjes in dunne reepjes gesneden. 1 eetlepel sherry1 eetlepel ketjap manis1 1/2 eetlepel citroensapzout en peper1 teentje knofloofuitgeperst1 rode peper in ringetjes gesneden1 bosuitjes in ringetjes gesneden1 mango in stukjes ges... bekijk recept »
MARINADE: 1 kg varkensfilet van de lende - zout - peper - 2 gescheurd laurierblaren - 1/2 uigrof gesnipperd - 2 teentjes knoflook in halve parten - 6 geplette peperkorrels - 3 jeneverbessen gekneusd - 300 ml witte wijn - 1 e olie VOOR SAUS: 500 g cr... bekijk recept »
1 kg varkensfilet(of fricandeau) aan een stuk(of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie anderhalve eetlepel gehakte rozemarijn(vers of diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk versgema... bekijk recept »
Ca 800 gr varkensfiletzoutwitte peper2 eieren50 gr geraspte verse parmezaanse kaastarwebloem100 gr boter. De varkensfilet in schijven van 1,5 a 2 cm snijden en iets platkloppen, bestrooien met zout en peper. De eieren met de parmezaanse kaas kloppen ... bekijk recept »