Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

Provençaalse rosbief

4 eetlepels zonnebloemolie 1 duopak krieltjes (700 g) 1 zak ratatouillegroentemix (400 g) 1 theelepel gedroogde tijm zout en peper 8 rosbieflapjes à la minute (ca. 400 g) 4 eetlepels groene olijventapenade 25 g boter of m... bekijk recept »

Philly cheese steak sandwich

4 witte pistolets (afbakbrood) 4 el olijfolie 1 groene paprika (in ringen) 1 ui (in ringen) 300 g gesneden rosbief (afdeling vleeswaren) 1 teen knoflook (fijngesneden) 4 plakken smeltkaas (met cheddar 35 (pak... bekijk recept »

Salade van rosbief en waterkers

150 g waterkers 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten 2 eetlepels kappertjes 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel rode wijnazijn 16 schijfjes rosbief 6 eetlepels tartaarsaus zout, versgemalen peper1. Maak de waterkers schoon. Roer een sausje van olijfol... bekijk recept »

Klassieke rosbief met mierikswortelsaus

2 stukken rosbief (a ca. 600 g) 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) grofgemalen zwarte peper 250 ml slagroom 6 eetlepels geraspte mierikswortel (potje) 1 theelepel mosterd1. Rosbief in 30 min. op kamertemperatuur... bekijk recept »

Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel

4 plakjes rosbief (gehalveerd) 1/2 el mierikswortel (potje 140 g) 1 el zure room 50 g gekookte bietjes ((bak 500 g), schilletje verwijderd en in kleine blokjes)1. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel en rol ze tot roosjes. Roer d... bekijk recept »

Aardappelbieslooktaartjes

500 g Pommes Primeur aardappelen ((zak 1 1/2 kg), geschild) 1 teen knoflook (geperst) 1 bakje verse bieslook ((25 g), fijngesneden) 75 g zachte geitenkaas (verkruimeld) 1 ei 1 bekertje slagroom (125 ml) olie om in... bekijk recept »

Rosbief met wasabi en knapperige salade met soja

3 eetlepels sojasaus 600 g sneetjes gebakken rosbief 2 eetlepels wasabipasta 100 g mayonaise 2 schaaltjes tuinkers 200 g Bulgaarse natuuryoghurt 60 g sojascheuten 60 g jonge spinazieblaadjes 0.66 komkommer 3 eetlepels Mix 4 olie 1 eetlepel citroensa... bekijk recept »

Rundergebraad met wijnsaus en een groentekrans

1 koffielepel fijne mosterd 1 gesnipperde ui 10 cl gevogeltebouillon 100 g gezouten boter 2 eetlepels olijfolie 50 cl rode wijn (type Côtes du Rhône) 1 rosbief (een stuk van /- 800 g) 2 takjes verse tijm 1 eetlepel witte wijnazijn zout, peper van de ... bekijk recept »

Rundvlees met een touwtje en groene saus

4 ansjovisfilets, fijngehakt 12 blaadjes basilicum, fijngehakt 2 keer een handvol bladpeterselie, gehakt 1 kruidentuiltje 1 eetlepel citroensap 3 teentjes fijngehakte knoflook 12 blaadjes fijngehakte munt fleur de sel uit de Algarve 2 l groentebouill... bekijk recept »

Rucolasalade met druiven, kaas en noten

4 el olijfolie extra vierge 1 el wittewijnazijn 1 tl mosterd 150 g oude kaas (in blokjes van 1/2 cm) 1 zak rucola (75 g) ½ bak pitloze witte druiven ((a 500 g), gehalveerd) 2 el gehakte walnoten (bakje 60 g)1. Klo... bekijk recept »

Pagina 8 van 46