Recepten met karbonade

204 recepten met karbonade

Karbonade

Karbonade Varken: Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort en is daarom ook wat duurder dan andere karbonaden. Het vlees is mooi blank van kleur. Halskarbonade is gesneden van verschillende delen: rib- en haaskarbonade (mals en mager) en hals- en schouderkarbonade (minder mager en minder mals). Een ribkarbonade heeft een ribbeentje en heet ook wel kotelet. Schouderkarbonade bevat weinig been, ze zijn gesneden van het voorste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Het vlees is vooral geschikt om langer te braden.

Stamppot Peen En Uien A´la Collin

Aardappelen ± 1 1/2 kg. ± 4 0ns peen ± 4 ons uien ± 1 1/2 ons roomboter ± 5 ons magere spekreepjes nootmuscaat peper en zeezout Hulpmiddelen Stamper Hulpmiddelen - Stamper Voorbereiding De aardappelen schillen koken en ... bekijk recept »

Ribkarbonaadjes Met Tomaat En Kaas

1 eetlepel olie - 2 eetlepels boter - 4 ribkarbonaadjes - zout en peper - 4 plakken tomaat - 4 dikgesneden plakken belegen kaas - 2 zakjes Maggi Puree a la Minute - 1 eetlepel pesto 1. Verhit in een koekenpan de olie en laat hierin de boter smelten 2... bekijk recept »

Salsa verde

1 sneetje vloerbruin 1 eetlepel rode wijnazijn 1 teentje knoflook 1 zakje verse basilicum 1 zakje verse munt 3 augurken 4 eetlepels olijfolie 1 gemalen zwarte peper 1 (zee) zout Bereidingswijze: korsten van brood snijden. in diep bord azijn,1/2 eetl ... bekijk recept »

Waterkerssalade met pompoen

4 el zoetzure pompoenstukjes (pot)* 2 el (noten) olie zout peper 1 bosje waterkers (± 100 g) 1/4 krop ijsbergsla (± 100 g) 2 el gefruite uitjes * In plaats hiervan kunt u ook zoetzure wortel uit een potje gebruiken.Boven kom pompoen afgieten. In ko... bekijk recept »

Italiaanse koteletten

50 gm boter 4 karbonades 1 blikje tomatenpuree 1 zout 1 peper 1 eetlepel(s) mosterd 1 takje dragon Smelt de boter in een pan. Braad de karbonades in 3 minuten aan elke kant bruin. Doe de tomatenpuree in een kom en voeg de mosterd, peper, zout en drag... bekijk recept »

Moksie Foroe (gemengde kippenborstfilet)

250 gram kippenborstfilet boter Faja Lobi Kip in Masala (marinade) Faja Lobi Losie Foroe (marinade) Faja Lobi Moksie Metie (marinade) voor de 3 verschillende marinade's per deel marineren met eacute eacute n marinade. Voeg de marinade aan het vl... bekijk recept »

Haaskarbonade met sinaasappel en cranberry s

4 haaskarbonadeszoutversgemalen peper50 g boter of vloeibaar bakproduct1 sinaasappel, geperst1 eetl. sinaasappelmarmelade of abrikozenjam1 theel. gehakte verse rozemarijn of mespunt gedroogd1 sinaasappel, dik geschild, in dunne plakken1/2 pot cra... bekijk recept »

Rib/haaskarbonade met roergebakken groenterijst

4 PLUS rib/haaskarbonades1 pakje PLUS witte rijst 400 gram2 el wokolie1 zakje Oosterse wokgroenten 400 gram 1 bakje PLUS Moment Zoete trostomaatjes 200 gram1 el olie1 flesje Yil’driz Vietnamese sambalsaus 160ml PeperZout1. Kruid de karbonad... bekijk recept »

caldorade met vlees

800 gram aardappelen(in schijfjes) 400 gram uien in ringen 600 gram karbonade droge witte wijn olijfolie 2 gedroogde spaanse pepers gepelde tomaten 1. leg in een grote pot een laagje aardappelschijfjes,hierop een laagje ui,dan wat vleesblokjes,de t... bekijk recept »

Aardappelen met knoflook uit de oven

12 kleine vastkokende aardappelen 2 teentjes knoflook, geperst 2-3 tl chilipoeder 6 el olijfolie1. Verwarm de oven voor op 200 °C.2. Boen de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze om de 3 millimeter in tot op een centimeter van de onderk... bekijk recept »

Pagina 18 van 21