209 recepten met fricandeau
Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.125 gr pistachenootjes 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentappenade (a 100 gAH traiteur) 2 grote stukken varkensfricandeau (a circa 500 g) zout peper 2 el olijfolie 1 dl vleesfond (a 380 ml) 1 dl witte wijn 50 g koude boter Frican... bekijk recept »
4 pitabroodjes2 el boter3 el pindakaas (met stukjes)2 tl ketjap manis1 tl sambal badjak150 gr fricandeau1 komkommer-in dunne plakjes2 lente-uitjesin reepjes75 gr tauge. Roer de boter en de pindakaas met de sambal en ketjap door elkaar. Rooster de pit... bekijk recept »
1 Kilo Fricandeau. 3 (grote) tenen Knoflook. 1 (grote) Ui. 2 dl Ketjap Manis(zoet). 2 Eetlepels Djintan. 1 Eetlepel Ve-Tsin. 1 eetlepel Djahe. 1 Eetlepel Ketoembar. 1 Eetlepel Salbal Oelek (voor pittig 1 Eetlepel extra). Pakje (lange) Satepennen. Sni... bekijk recept »
1 pond varkensfricandeau,2 sinaasappels,2 theel.bruine basterdsuiker,chilisaus (gewone),peper ,zout,worchestersaus en 2 uien Bereidingswijze Fricandeau bruin bradendan de uien erbij doen,daarna afblussen met een beetje water.Ongeveer 1 1/2 uur laten ... bekijk recept »
1/2 uihandje champignons1 eetlepel tomaten- ketchup1 theelepel ketjap manis8 plakjes fricandeaupeper en zoutbosuitjes1 tomaat, 1 eetlepel olijfolie2 van je favoriete broodjes. Verwarm de olie in koekenpan en fruit hierin de ui en de champignonsaan. ... bekijk recept »
100 gm koude gebraden fricandeau 1 tomaat 1 bieslook 100 gm augurk 50 gm magere kwark 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 zout 1 peper 1 snee volkorenbrood Schik de fricandeau in dunne plakken op een bord. Vervolgens de in plakken gesneden tomaat die met ... bekijk recept »
100 gm koude gebraden fricandeau 1 tomaat 1 bieslook 100 gm augurk 50 gm magere kwark 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 zout 1 peper 1 snee volkorenbrood Schik de fricandeau in dunne plakken op een bord. Vervolgens de in plakken gesneden tomaat die met ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 varkensschnitzels peper, zout bloem boter om te bakken 4 nectarines 1,5 dl sterke bouillon flinke scheut Noilly Prat (droge vermouth) 1 dessertlepel mosterd 2 eetlepels gepelde pistaches 2 takjes peterselie of korianderWrijf de sch... bekijk recept »
1 zak gesneden rode kool (250 g) 1 ui 1 zakje aardappelpuree (135 g, Maggi) 12 dikke plakken varkensfricandeau (ca. 300 g, vleeswaren) 3 dl melk ? potje mangochutney (a 200 g, Conimex) 2 eetlepels bloem 2 eetlepels paneermeel 1 eetlepel azijn 1 eetle... bekijk recept »
? 1 kilo Varkensfricandeau ? 50 g boter (zachtegezouten) ? 3 eetlepels kruiden (versefijngehakt) ? 100 g katenspek ? 1? dl witbier ? snufje peper Hulpmiddelen ovenschaal Hulpmiddelen - ovenschaal Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180?C. Roer d... bekijk recept »