Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Oosterse Pita

4 pitabroodjes2 el boter3 el pindakaas (met stukjes)2 tl ketjap manis1 tl sambal badjak150 gr fricandeau1 komkommer-in dunne plakjes2 lente-uitjesin reepjes75 gr tauge. Roer de boter en de pindakaas met de sambal en ketjap door elkaar. Rooster de pit... bekijk recept »

Reuze Sate Voor De Liefhebber

1 Kilo Fricandeau. 3 (grote) tenen Knoflook. 1 (grote) Ui. 2 dl Ketjap Manis(zoet). 2 Eetlepels Djintan. 1 Eetlepel Ve-Tsin. 1 eetlepel Djahe. 1 Eetlepel Ketoembar. 1 Eetlepel Salbal Oelek (voor pittig 1 Eetlepel extra). Pakje (lange) Satepennen. Sni... bekijk recept »

Lekker Vlees Voor Op Stokbrood

1 pond varkensfricandeau,2 sinaasappels,2 theel.bruine basterdsuiker,chilisaus (gewone),peper ,zout,worchestersaus en 2 uien Bereidingswijze Fricandeau bruin bradendan de uien erbij doen,daarna afblussen met een beetje water.Ongeveer 1 1/2 uur laten ... bekijk recept »

Broodje Warm Vlees

1/2 uihandje champignons1 eetlepel tomaten- ketchup1 theelepel ketjap manis8 plakjes fricandeaupeper en zoutbosuitjes1 tomaat, 1 eetlepel olijfolie2 van je favoriete broodjes. Verwarm de olie in koekenpan en fruit hierin de ui en de champignonsaan. ... bekijk recept »

Gegarneerde kalfsfricandeau

100 gm koude gebraden fricandeau 1 tomaat 1 bieslook 100 gm augurk 50 gm magere kwark 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 zout 1 peper 1 snee volkorenbrood Schik de fricandeau in dunne plakken op een bord. Vervolgens de in plakken gesneden tomaat die met ... bekijk recept »

Gegarneerde kalfsfricandeau

100 gm koude gebraden fricandeau 1 tomaat 1 bieslook 100 gm augurk 50 gm magere kwark 1 eetlepel(s) tomatenketchup 1 zout 1 peper 1 snee volkorenbrood Schik de fricandeau in dunne plakken op een bord. Vervolgens de in plakken gesneden tomaat die met ... bekijk recept »

Varkensfricandeau met pasta in tomatensaus

2 el olijfolie (extra vierge)400/500 g varkensfricandeau1 zak(je) Pastificio D Martino bucatini1 zak(je) rucola1 pot(ten) Peper en zout500 ml Cirio passata25 g boter4 el geraspte Parmezaanse kaas1. Kruid de fricandeau met peper en zout. Verhit ee... bekijk recept »

Varkensschnitzels met nectarines en amandelen

Voor 4 personen: 4 varkensschnitzels peper, zout bloem boter om te bakken 4 nectarines 1,5 dl sterke bouillon flinke scheut Noilly Prat (droge vermouth) 1 dessertlepel mosterd 2 eetlepels gepelde pistaches 2 takjes peterselie of korianderWrijf de sch... bekijk recept »

Koolrolletjes (rode -) Met Mangochutney

1 zak gesneden rode kool (250 g) 1 ui 1 zakje aardappelpuree (135 g, Maggi) 12 dikke plakken varkensfricandeau (ca. 300 g, vleeswaren) 3 dl melk ? potje mangochutney (a 200 g, Conimex) 2 eetlepels bloem 2 eetlepels paneermeel 1 eetlepel azijn 1 eetle... bekijk recept »

Varkensfricandeau Met Katenspek

? 1 kilo Varkensfricandeau ? 50 g boter (zachtegezouten) ? 3 eetlepels kruiden (versefijngehakt) ? 100 g katenspek ? 1? dl witbier ? snufje peper Hulpmiddelen ovenschaal Hulpmiddelen - ovenschaal Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180?C. Roer d... bekijk recept »

Pagina 11 van 21