1000 recepten met biefstuk
Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.2 biefstukken 2 soeplepels vlierbloesemazijn 25 gm boter 200 deciliter room 2 sjalotten 100 gm champignons 2 tomaten 1 peterselie 1 peper, zout Kruid de biefstukken en bak ze bruin. Leg ze op een schotel en houd ze warm. Laat de gesnipperde sjalotten... bekijk recept »
4 biefstukken van 125 gram elk 2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvrie; s) 1 dl olijfolie 2 sjalotjes 250 gram oesterzwammen 450 gram voorgekookte krieltjes wat versgemalen peper en wat zout 50 gram boter Voorbereiding: Laat de biefstukken o... bekijk recept »
1 ui 4 biefstukjes a 100 g 1 peper 30 gm boter 1 zout 200 deciliter boerenjongens 1/2 runderbouillontablet 1/2 eetlepel(s) fijngehakte rozemarijn 1 aardappelmeel Pel en snippper de ui. Wrijf de biefstukjes in met peper. Verhit de boter en bak de bief... bekijk recept »
4 biefstukjes van ca. 100 gr 1,5 dl magere bouillon 2 eetl sojasaus msp knoflookpoeder 1 theel gemberpoeder msp tijm 1 avocado 1/2 citroen Marineer de biefstuk enkele uren van tevoren. Gemarineerde biefstuk kunt u ook uitstekend onder de grill klaa... bekijk recept »
500 gr biefstuk, licht aangevroren 4 eetlepel(s) donkere sojasaus 1 eetlepel(s) maizena 1 eetlepel(s) droge sherry 1 dessertlepel suiker of honing 250 gm broccoli, in roosjes verdeeld 1 small wortel, geschrapt en in fijne reep; jes gesneden 6 eetlepe... bekijk recept »
200 gm bramen 50 gm danablu (blauwschimmelkaas) 25 gm boter 2 biefstukjes a 100 g 1 eetlepel cognac 50 ml vleesfond 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes 1 vers gemalen peper ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 28.0; 3.02 Was de bramen voorzich... bekijk recept »
100 gm shii-take 200 gm oesterzwammen 1 ui 50 gm geschaafde amandelen 100 gm boter 1 flesje maggi rundvlees jus 1 pkg maggi room saus 4 biefstukken van ca. 120 gram 1 zout 1 peper Bereiding: Borstel de paddestoelen schoon. Verwijder de harde steeltje... bekijk recept »
400 gm sjalotten, in halve ringen 100 gm boter 2 theelepel(s) groene peperkorrels, grof 1 zout 10 zwarte olijven, ontpit, grof gesne; den 5 eetlepel(s) balsamico-azijn 4 dikke biefstukken of entrecotes a; ca. 150 g 2 geroosterde sneetjes witbrood of ... bekijk recept »
500 gram biefstuk 4 spaanse pepers 2 theelepels gemberpoeder 3 tenen knoflook uit de knijper 2 uien 2 theelepels bruine suiker olie 50 gram geschaafde amandelen sap van 1 citroen Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Was de pepers, verwijder... bekijk recept »
2 potjes rucola (kruidensla) 2 bosuitjes 2 el balsamico-azijn 4 el olijfolie zeezout (versgemalen) peper 400 gram biefstuk 10 sjalotjes 1 bol knoflookWas en verwijder de harde steeltjes van de rucola. Maak de bosuitjes schoon. Pureer de bosui met de ... bekijk recept »