1000 recepten met biefstuk
Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.400 g tagliatelle 2 biefstukken 400 g spinazie 3 bospenen 4 plakken kaas olijfolie om in te bakken 1 sjalot 3 teentjes knoflook 100 ml witte wijn 400 g tomatenblokjes Kook de tagliatelle gaar volgens d... bekijk recept »
320 g kogelbiefstukken (Schaal à 320 g) 1 teen knoflook 1 citroen 3 el olijfolie 1 mespunt versgemalen zeezout 1 tl versgemalen zwarte peper (of meer naar smaak) 20 g rucola (pittig, zakje à 40 g) 40 g Parmezaanse kaas1. ... bekijk recept »
4 reebiefstukken (ong 125 g) 1 snufje peper 8 plakjes ontbijtspek 4 takjes tijm 3 el olijfolie 1 grillpan1. Verwarm de oven voor tot 140 °C. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper. Leg op elke biefstuk een takje tijm. Wik... bekijk recept »
300 g witte rijst 1 zak panklare broccoli (300 g) 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g) 2 schalen biefstuk in pepersaus (a 500 g) 1 rode paprika ((of groen), in reepjes)1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Broccoli... bekijk recept »
2 biefstukken 1 el milde olijfolie 1 speltstokbrood 2 el mayonaise met citroen 75 g rucola slamelange 2 tomaten 4 el chimichurri1. Verhit de grillpan op hoog vuur. Bestrooi de biefstuk met peper en zout en besprenkel met de olie. Gril de ... bekijk recept »
4 kogelbiefstukken 1 kg witte asperges 6 el olijfolie extra vierge 1 snufje zout 1 snufje peper 2 sjalotten 1 el witte wijnazijn 1 sinaasappel 2 el verse bieslook 1 l frituurolie 700 g voorgebakken verse friet1. Haal het vlees ca. 20-30 min... bekijk recept »
100 g tagliatelle 1 el boter 1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 125 g cherrytomaten (bakje à 250 g) 3 el verse rode pesto (bakje) 8 zwarte olijven zonder pit 6 blaadjes basilicum1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzi... bekijk recept »
900 g aardappelpuree met boter (bak à 450 g) 1 ui 250 g kastanjechampginons 410 g stoomgroenten broccoli rode ui paprika 3 el vloeibare margarine 400 g ribeye steaks 50 ml rode wijn1. Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de ve... bekijk recept »
2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 rode peper 1 teen knoflook 1 bakje munt ((15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 4 el arachideolie (f... bekijk recept »
4 kogelbiefstukken zout en peper 6 el olijfolie extra vierge 1 kg asperges geschild 2 sjalotten fijngesnipperd 1 el wittewijnazijn 1 sinaasappel uitgeperst verse bieslook fijngesneden 700 g voorgebakken verse frietHaal het vlees ca. 20-30 min. voor... bekijk recept »