143 recepten met zeebaars
1 tl zonnebloemolie 800 gr zeebaars (of zeebaarsfilet) 1 limoen (in plakjes gesneden) 6 lente-uitjes (in fijne reepjes gesneden) 1 worteltje (in fijne reepjes gesneden) 2,5 cm gember (in fijne reepjes gesneden) 2 teentjes knofloof (in dunne schijfj... bekijk recept »
2 gekneusde citroengrasstengels 6 eetlepels olijfolie 2 teentjes look 2 eetlepels verse geraspte gember 3 rode spaanse pepertjes 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels sesamolie 3 verse limoenen 10 blaadjes citroenmelisse 2 verse goudbrasems 3 eetlep... bekijk recept »
Zeebaarsfilet Ingelegde tomaatjes: tomaten kruidnagel korianderzaad Look tijm rozemarijn chardonnayazijn sushiazijn water suiker zout cabernet sauvignon zuur van de ingelegde tomaatjes peper en zout Olijfolie Basilicumcréme: Basilicum ki... bekijk recept »
300 g zeebaarsfilets (supervers)1 bosje waterkers100 g jonge spinazie8 el citroenolie50 g tapioca1 bosje lente-ui0.5 granny smith1 limoen (het sap en de schil)1 citroensapgroene tabascofleur de selszechuanpeperzonnebloemolieshisobladeren (of andere c... bekijk recept »
800 g aardappelen4 zeebaarsfilets1 bakje kerstomaten1 bosje rucola1 teentje knoflook (gepeld)1 bosje basilicum30 g pijnboompitten (geroosterd)olijfoliepeperfleur de sel50 g parmezaan (gemalen)1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. Kook ze beetg... bekijk recept »
4 norivellen600 g zeebaars4 tomaten (rijpe)100 g veldslawasabipastamayonaisecitroensapolijfoliepeperzout1. Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de tomaten onderaan kruiselings in, dompel ze even onder in kokend water en ontvel ze. Snij... bekijk recept »
800 g zeebaarsfilet800 g vastkokende aardappelen4 tomaten (gehalveerd)100 g zwarte olijven (zonder pit)1 el verse basilicum (gehakt)200 ml droge, witte wijnolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180° C. Schil de aardappelen, snij ze in fijn... bekijk recept »
800g zeebaars 1 venkel 1 flesje tripel graanmosterd peper, zout nootmuskaat 4 eierdooiers boter boter aardappelen 4 rivierkreeftjes donkerbruine suiker 1 limoen 1/2L gevogeltefond1. -Kook de tripel in, tot de helft overblijft2. -Kook de aardap... bekijk recept »
4 zeebaarsfilet400 g fettucine2 courgettes3 el hazelnoten2 dl zure room0.5 dl balsamicoazijnboterolijfolie2 el notenolie2 sjalotten1 el bruine suikerpeperzout1. Snijd de courgettes in blokjes. Snipper de sjalotjes fijn. Hak de hazelnoten. Kook de fet... bekijk recept »
4 zeebaarsfilets300 g zeekraal100 g chorizo200 g risottorijst300 g fijne bonen3 sjalotten125 g parmezaan1 dl witte wijn5 g olijfolie8 dl kippenbouillon3 rode puntpaprika's1. Snipper de sjalotten, snij de chorizo in dikke plakjes en blancheer de boont... bekijk recept »