Recepten met zeebaars

143 recepten met zeebaars

Zeebaars

Zeebaars Lengte ± 65 cm. Er zijn wel 300 soorten zeebaars. De afmetingen variëren van 0,05 tot 300 cm. In Europa komen 15 soorten voor.

Italiaanse ovenschotel

6 grote vastkokende aardappelen 4 tomaten 2 gele paprika's 2 aubergines 2 bollen mozzarella 1 bussel basilicum broodkruim olijfolie peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 180°.2. Was de ongeschilde aardappelen, de tomaten, de aubergines en... bekijk recept »

spaghetti met courgette

250 g spaghetti 1 courgette 1/2 schil citroen 1 sjallot 1 teentje look 150 g feta 4 el olie peper en zout 1. kook de spaghetti zoals aan gegeven op de doos2. snij de courgette in fijne blokjes3. rasp de schil van een 1/2 onbehandelde citroen4. sn... bekijk recept »

bouillabaisse

750 gram scholfilet, zalmfilet, zeewolf, zeebaars 4 eetlepels olijfolie 2 grote uien 2 deciliter droge witte wijn 200 gram tomatenblokjes zout en peper naar smaak 1 eetlepel tijm 1/2 theelepel cayennepeper 3 eetlepels platte selder 1 eetlepel... bekijk recept »

Gestoomde vis met limoen (pla neung manao)

4 hele vissen (zeebaars - barbeel - forel of tong) 2 takjes citroengras 150 g wortel geschild en zeer fijn gesneden 2 koffielepels suiker 4.5 eetlepels limoensap 4 takjes koriander zeer fijn gesneden 4 teentjes look (gepeld en fijngesneden) 6 kle... bekijk recept »

Koolvisfilet met panade

4 koolvisfilets zonder vel van elk 120 gr 100 ml visfumet vloeibare solo peper & zout voor de panade 100 gr malse hoeveboter 100 gr broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr gemalen amandelen 25 gr mosterd 1 soeplepel gehakte peterselie 1. Meng alle... bekijk recept »

Op lage temperatuur gegaarde kabeljauwfilet met

4 kabeljauwfilets uit het haasje van 140 gr 1 el olijfolie peper en grof zeezout gebakken asperges en verse lamsoren1. Verwarm de oven voor op 110°.2. Spoel de kabeljauwfilets onder koud water en dep droog. Wrijf de kabeljauwfilets in met olijfolie.3... bekijk recept »

Mediterrane Kabeljauwschotel uit de oven met

4 kabeljauwhaas of filets van ca 150 gram 3 grote en stevige vleestomaten 150 gr feta 1 citroen goede olijfolie 1tl tijm,oregano,rozemarijn peterselie 1 el verse peterselie zwarte peper uit de molen en zeezout 1. Neem je ovenschaal en leg de vi... bekijk recept »

Spaghetti met visfilet en paprika

2 rode paprika’s 1 ui 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie marjolein 350 g spaghetti of een andere lange pasta 400 g visfilets (tong of zeebaars)1. Halveer de paprika’s, haal er de zaadlijsten en zaadjes uit en snijd ze in fijne reepjes. Snijd de ... bekijk recept »

Bouillabaisse Op Mijn Wijze

1 kg gemengde hele zeevis zoals rode mulrode poonwijtingzeebaarsdoradezeeduivel (3 soorten minimaal) eventueel extra graten van zeevis 500g. rijpe tomaten 1 ui 2 tenen knoflook bosje peterselie 3 laurierbladeren klein plukje rozemarijn takje tijm env... bekijk recept »

Bouillabaisse

1 grote uifijngesneden 3 el olijfolie 1 preiin dunne ringen 2 teentjes knoflookgeperst 2 tomatenontveldin blokjes dun afgesneden schil van 1/2 sinaasappel 1/2 venkelknolin reepjes 1 dl droge witte wijn 10 draadjes saffraan 1 blaadje laurier 2 takjes ... bekijk recept »

Pagina 12 van 15