Recepten met zeebaars

143 recepten met zeebaars

Zeebaars

Zeebaars Lengte ± 65 cm. Er zijn wel 300 soorten zeebaars. De afmetingen variëren van 0,05 tot 300 cm. In Europa komen 15 soorten voor.

Cocktail Jafo (viscocktail

1 in plakken gesneden ui 1 theelepel zout versgemalen zwarte peper 12 wortelen in plakjes 2 koppen water 350 gr witte gefileerde visbijv. zeebaars of schelvis 2 zoetzure komkommers in dobbelstenen 1 eetlepel kappertjes Laat de ui, wortelen, zout en p... bekijk recept »

Vispilav

2 uienfijngesnipperd 5 el olijfolie 1 groene paprikain stukjes 2 rode paprika'sin stukjes 2 teentjes knoflookgehakt 3 tomatenontveldontdaan van zaadlijsten en in blokjes 150 ml droge witte wijn 1 laurierblad 600 g witte zeevisfilets (zeeduivelzeebaar... bekijk recept »

Kakavia

-2 kg (drie a vier verschillende soorten vis bijv: zeebaarsheek,schelvisheilbotrode poonwijtingforel..) in moten gesneden -1 kreeft in stukken gesneden (de scharen gekraakt) -500 g gepelde garnalen -500 g levende mosselen in de schelp -130 g voorjaar... bekijk recept »

Caldo De Pescado (vissoep)

1 ui2 teentjes knoflook3 wortelen2 middelgrote aardappelen1/2 l blik gepelde tomaten500 tot 600 gr vis (roodbaars,zeebaarszalmtonijn...) 3 eetlepels olie2 l visbouillon2 laurierblaadjeskomijnzoutpepersap van 1 limoen. Verhit de olie en stoof er de ui... bekijk recept »

Geroosterde Zeewolf Met Pittige Mangosaus

4 zeewolffilets van 150 g alternatief: zeebaarstilapianijlbaars 1 limoen 2 bosuitjes 1 rode peper 1 rijpe mango 3 eetlepels fijngehakte koriander (vers of diepvries van Daregal) zoutversgemalen peper Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Verwijder d... bekijk recept »

Spaghettini Met Zeevruchten

1/2 dl olijfolie2 teentjes knoflook fijngesneden2 peperochini (gedroogde pepertjes) verkruimeld4 ansjovisjes fijngesneden8 kerstrotomaatjes in blokjes1 kg vongole (tapijtschelpen) en/of mosselen400 g visfilets bijv. tongdoradezeeduivelzeebaars4 lango... bekijk recept »

Nigiri Sushi

Verse zeebaars of roodbaarsfilet(s) 120 gram makreelfilet(s) 120 gram zalmfilet(s) 120 gram verse thonijnfilet(s) 120 gram tarbot- of marlijnfilet(s) 120 gram sushirijst 800 gram Wasabi 40 gram Voorbereiding Snijd rechthoeken van 2,5 x 5 cm uit de vi... bekijk recept »

Gestoomde Vis Met Gember

1,5 kghele vis,zeebaars of brasem,schoongemaakt.(vulling)1/2 kopje gekookte rijst1 theelepel geraspte gember3 bosuitjes fijngesneden2 theelepels lichte soja saus6 bosuitjes,julienne gesneden3 stukjes gember,fijngesneden.(garnering)citroenschijfjes en... bekijk recept »

Zarzuela

600 gram zeebaars olijfolie1 ui, gesnipperd2 teentjes knoflook, geperst1 rode paprika, in reepjes500 gram tomaten, in blokjes1 blik tomatenpuree1 pepertje, zonder zaadjes en fijn gesnipperd1 laurierblad1 El paprikapoeder200 milliliter droge witte wij... bekijk recept »

Gebakken vis met tomaat-gemberchutney en couscous

3 eetlepels olijfolie1 sjalot, gesnipperd100 gram zongedroogde tomaten, fijngehakt50 gram gember op siroop, fijngehakt1 rode paprika, in kleine blokjes1 ras el hanout200 gram couscous2 bosjes groene asperges1 eetlepel boter4 visfilets (bijv. kabeljau... bekijk recept »

Pagina 11 van 15