Recepten met schelvis

254 recepten met schelvis

Schelvis

Schelvis Veel mensen vinden hem nog lekkerder dan kabeljauw. Veel vitamines. Helaas erg mager 0, 2% vet; eiwit 16%.

Vis En Garnalen Met Spinazie En Kokossaus

Voor de vis: 500 gr witvis (kabeljauwtilapila of schelvis 1 eetlepel vers citroen of limoensap 1/2 theelepel knoflookpoeder 1 theelepel gemalen kaneel 1/2 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel vers gemalen zwarte peper bl... bekijk recept »

Visschotel India

500 gr. kabeljauw(of schelvis)filet5 dl water2 takjes peterselie1 laurierbladzoutpeper35 gr. boter1 schoongemaakte en kleingesneden ui1 el kerrie35 gr. bloemaardappelpuree van 750 gr. aardappelen3 el paneermeel. Kook de visfilets in het water met pet... bekijk recept »

Vissoep Uit Le Marche

750 gram verse viszoals tarbotschelvispoonkabeljauw zeeduivelgarnalen of inktvis (pesce frescorombonasellomerluzzogamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets (acciuge o alici) 2 uitgeperste teentjes knoflook (... bekijk recept »

Vissoep uit le Marche

750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis (pesce fresco, rombo, nasello, merluzzo, gamberi o seppia/calamaro) 1 potje venusschelpjes (vongole) 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 f... bekijk recept »

Vissoep uit le Marche

750 gram verse vis, zoals tarbot, schelvis, poon, kabeljauw, zeeduivel, garnalen of inktvis 1 potje venusschelpjes 6 zoute anjovisfilets 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 fles tomatensaus 2 eetlepels fijngehakte peterselie 2 dl droge witte wij... bekijk recept »

Ovenschotel met kabeljauw

1 krop andijvie 1 bloemkool 6 el olijfolie 1 tl nootmuskaat 75 g belegen geitenkaas 500 g kabeljauwfilet zwarte peper1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Was de andijvie en snijd de groente daarna fijn. 3. Verdeel de bloemkool in kleine ro... bekijk recept »

Heilbot, zalm en kalfsvlees in witte wijn

100 gr boter 400 gr schoongemaakte heilbot 200 gr verse zalm 400 gr kalfsvlees (van borst of nek) 1 fles droge witte wijn een handvol peterselie 2 eetl zilveruitjes kappertjes en in stukjes gesneden augurken 1 citroen 50 gr bloem peper en zout 1... bekijk recept »

Vissoep

6 eetlepels slaolie of andere olie1 grote fijngesnipperde ui1 teentje knoflook uit de knijper100grrijst1 kleine selderieknol1-2 dunne preien2-3 worteltjes1 kleine venkelknol750 gr:moten kabeljauw,schelvis of wijting of filets van schol,tong of tarbot... bekijk recept »

Gesmoorde pladijsfilet met witte wijnsaus

8 pladijsfilets solo, bakken en braden 1 sjalot, fijngesnipperd 25 ml droge witte vermout 150 ml droge witte wijn solo vloeibaar 300 ml visfumet 150 ml room hoeveboter peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 220°.2. Stoof de sjalot aan in een kl... bekijk recept »

Stoofpotje Van Gemengde Vis Met Een Knapperig Korstje

2 sjalotjes 200 gram venkel 2,5 dl. droge witte wijn 4 dl. visbouillon 4 dl. slagroom gemengd met 1 theelepel maizena zout en versgemalen peper 150 gram zalmfilet 150 gram filet van wittebv. tongschol of schelvis 100 gram garnalen boter of olijfolie ... bekijk recept »

Pagina 21 van 26