Recepten met schelvis

254 recepten met schelvis

Schelvis

Schelvis Veel mensen vinden hem nog lekkerder dan kabeljauw. Veel vitamines. Helaas erg mager 0, 2% vet; eiwit 16%.

Joodse Viskoekjes A La Robert

1 kg gekookte kabeljouw of schelvis. 2 grote gekookte aardappels. 2 eieren. 2 eetl. paneermeel. 1 eetl. mosterd. 1 ui. 50 gr. boter.2 eetl. gehakte peterselie. zout. peper 1 eetl.suiker is in de joodse keuken gewoonmaar als je er niet van houdlaat je... bekijk recept »

Moederdagrecept Kabeljauw In Tortillacrust

400 gr. Schelvis 100 gr. gekookte Mosselen 100 gr. Grote Garnalen 40 gr. Boter 40 gr. Bloem 3 dl Melk 125 gr. Creme Fraise 2 eetl. Fijn Gehakte Peterselie 1 eetl. Mosterd 1 eetl. citroensap zout en peper 1 Rode Paprika 200 gr. Maiskorrels 400 gr. Pas... bekijk recept »

Fritto Misto Di Pesce

- 130 gr. bloem - zout - 1 eetlepel olie - 2 eieren - 1 1/2-2 deciliter melk op kamertemperatuur. - 500 gram schoongemaakte vis bijvoorbeeld filet van schelvis en scholinktvisjesgekookte gepelde grote garnalengekookte mosselensardines 1. Zeef de bloe... bekijk recept »

Aardappel-garnalensoep met gebakken visblokjes

25 gm boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepel(s) paprikapoeder 750 gm geschilde en in blokjes gesneden a; ardappelen 750 visbouillon of water 200 melk 150 gm geraspte belegen kaas 250 gm gepelde garnalen 1 zout, peper 750 gm in blokjes... bekijk recept »

Aardappel-garnalensoep met gebakken visblokjes

25 gm boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepel(s) paprikapoeder 750 gm geschilde en in blokjes gesneden a; ardappelen 750 visbouillon of water 200 melk 150 gm geraspte belegen kaas 250 gm gepelde garnalen 1 zout, peper 750 gm in blokjes... bekijk recept »

Sayadi

1 kg schelvis-, kabeljauw- of zeebaarsfilets 1 1/3 theelepel zout 4 eetlepels olie 2 kleine gesnipperde uien Koppen, graten en ander visafval 1 liter water Versgemalen zwarte peper 1 1/2 kop rijst 1/2 kop amandelen gemengd met pijnboompitten Citroens... bekijk recept »

Plokkiskur van de Ijslandse Dagny

600 g vis (koolvis, kabeljauw of schelvis)600 g aardappelen (gekookt)3 uien4 dl melk50 g boter3 el bloem2 el witte peperzeezout1 dl waterbieslook1. Snij de vis en aardappelen in hele kleine stukjes. Hak de uien fijn.  2. Smelt de boter in een di... bekijk recept »

Visserspannetje onder bladerdeeg

6 plakjes bladerdeeg (diepvries)200 g zalm (in blokjes)200 g visfilet (witte vis, type schelvis)500 g mosselen2 preiwitten4 wortelen1 sjalot1 el bladpeterselie (gesnipperd)1 el verse tijm (gesnipperd)200 ml droge, witte wijn200 ml room1 el maïszetmee... bekijk recept »

Visstoofpotje met chorizo en paprikacoulis

2 sjalotten2 teentjes knoflook2 bokaaltjes gegrilde paprika's (rode)100 ml groentebouillon4 stukken visfilets (bv. kabeljauw of schelvis)8 plakjes chorizorucolacitroenolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de gegrilde paprika... bekijk recept »

visserstaart

4 eieren 1 ui 10 peperkorrels 2 laurierbladeren 700 gr witte vis (kabeljauw zonder vel,tillapia,schelvis,wijting) 4 tlps gehakte peterselie 100 gr boter 60 gr bloem 125 gr gekookte gepelde garnalen pezo1. maak een puree van ongeveer 700 gr aa... bekijk recept »

Pagina 19 van 26