24 recepten met langoustine
16 superverse langoustines 4 kleine pijlinktvissen van 25 g elk 1 zakje inktvisinkt zonnebloemolie pastis 4 sneden pata-negraham 2 gaargestoofde varkenswangen 1 gemberknol peper en zout 4 plakjes ganzenlever 100 g kataifideeg 1 kg tomaten 5 g gelatin... bekijk recept »
80 gram droogkokende rijst saffraan 4 ongepelde langoustinestaarten ? avocado citroensap 4 kerstomaatjes ? sjalot koriander peper, zoutNeem droogkokende rijst (80 gram p.p.) en kook deze met wat saffraan mooi geel. Laat de rijst afkoelen. Neem per pe... bekijk recept »
200 gr. mager varkensvlees 20 waterkastanjesuit blik 4 langoustinesschoongemaakt 2 bosuitjesfijngesneden 8 'spring roll&prime velletjes zeezouttabasco sesamolie citroensap arachideolie Maal het varkensvlees in een keukenmachine fijn. Voeg de waterkas... bekijk recept »
2 wortels 1 ui Solo tijm laurier 2 teentjes knoflook 20 langoustinen 0.75 fles witte wijn 1 doosje safraan 150 g room 3 eierdooiers zout en peper 1. Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan... bekijk recept »
1 brik Knorr Kreeftensoep met Langoustine 1 dl slagroom 3 saffraandraadjes of 1 mespuntje saffraanpoeder 1 theelepel Dijonmosterd witte peper 1. Warm de kreeftensoep op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de slagroom stijf met een snuifje... bekijk recept »
18 langoustines Court-bouillon 400 g tarbotfilets (of van een andere witte vis) 4 hele eieren 1,5 theelepel tomatenconcentraat 30 cl light room 30 cl kreeftensoep uit blik 30 g Solo (voor de ovenschaaltjes) 1 bos waterkers 3 soeplepels Solo Vloei... bekijk recept »
4 kippenfilets met vel 4 langoustines 1 zakje quinoa 'rijst van de Inca's' 2 wortels 1 mango olijfolie solo, bakken en braden citroensap suiker peper&zout (pezo) enkele takjes koriander 1. Bak de kip aan en gaar in olie en solo, eerst op de vel... bekijk recept »
24 langoustines van 80 a 100 g &primet stuk24 Mechelse asperges (gekrabd en voet afgesneden)2 gesnipperde sjalotjes1 teentje look1 dl sterke gevogelte-bouillon1 soeplepel Balsamico-azijn250 g botereen snuifje suikerpeperzout1/2 citroen en 1/2 flesje ... bekijk recept »
8 langoustines,waarvan 1 voor de garnituur sla rodekoolscheuten een scheutje olijfolie 150 g boter 2 eetlepels droge sherry 1 gepelde tomaat in partjes voor de versiering: een eetbaar bloempje bladpeterselie begoniablaadjes. Hulpmiddelen Mes kookpan... bekijk recept »
voor 4 personen: 300 gr zeebaars, 300 gr zalm, 6 scampi, 6 langoustines, 1 wortel, 1 prei, 1 stronkje witte selder, 1 dl kippenbouillon, 2 dl kokosmelk, 1 dl room, 2 sjalotjes, 1 lookteentjeSnijd de groentjes in repen en stoof ze kort in wat olie. Sn... bekijk recept »