Recepten met garnaal

228 recepten met garnaal

Garnaal

Garnaal Garnalen zijn niet vet maar hebben een hoog eiwitgehalte tot wel 25%.

Banderilla met Garnaal

6 eieren 12 grote gekookte en gepelde garnalen cocktailsaus peterselie cocktailprikkers sla 1. Leg wat slasnippers in een apéroschaaltje. Neem de hardgekookte eieren en halveer ze in de lengte. Schuif daarna een garnaal en een eihelft aan een cock... bekijk recept »

Komkommer met kerriespread en garnaal

10 plakjes komkommer schuin afgesneden van ongeveer kleine cm dik 10 st voorgekookte grote garnalen 1 theel currypoeder 80 gr boursin met peper 10 toefjes peterselie en beetje zwarte peper1. Meng de kerriepoeder door de Boursin en doe het in een spui... bekijk recept »

Garnalentompoes met mango

6 tijgergarnalen (gekookt en gepeld)1 mango (geschild en ontpit)1 lente-ui (groene stengel van)1 potje yoghurt1 el mayonaise1 el chilisaus1. Maak eerst de yoghurtsaus: meng in een kom de yoghurt, de mayonaise en de chilisaus. Zet apart. 2. ... bekijk recept »

Garnalen op ananas

3 schijven ananas uit blik 50 gm (noorse) garnalen 50 gm blauwe rozijnen 1 cocktailprikkers Snijd de ananasschijven elk in 6 stukken. Rijg aan de prikkers 2 rozijnen, een garnaal, nog eens 2 rozijnen en weer een garnaal. Steek de prikkers op de blokj... bekijk recept »

Garnalen op ananas

3 schijven ananas uit blik 50 g (noorse) garnalen 50 g blauwe rozijnen cocktailprikkers Snijd de ananasschijven elk in 6 stukken. Rijg aan de prikkers 2 rozijnen, een garnaal, nog eens 2 rozijnen en weer een garnaal. Steek de prikkers op de blokjes ... bekijk recept »

Garnalen op ananas

3 schijven ananas uit blik 50 gm (noorse) garnalen 50 gm blauwe rozijnen 1 cocktailprikkers Snijd de ananasschijven elk in 6 stukken. Rijg aan de prikkers 2 rozijnen, een garnaal, nog eens 2 rozijnen en weer een garnaal. Steek de prikkers op de blokj... bekijk recept »

zalm in noordzeesaus

4 filet stukken zalm 5 00 gr mosselen 200 gr garnaal 8 stuks grote garnalen of scampis 1 potje room 3 hele uien 1 potje visfond of visboullion 1 selder bloem boter peper marjolein tijm dragon 1. Bereiding:2. Kook eerst de mosselen met de aj... bekijk recept »

Tigerprawns Met Een Dipsausje

16 Tiger Prawns (Een soort gamba's maar dan groter)1 stengel citroengras3 limoentjes2 teentjes knoflook (gehakt)6 tlp. lichte sojasausPalmsuiker(gula java).Voor de dipsaus:5 cm. komkommer(gehakt en ontzaadt)Witte wijnazijn of rijstwijn1 tl. suiker1 r... bekijk recept »

Risotto Met Verse Grijze Garnalen

1 kg verse ongepelde grijze garnaal (of 300 g gepelde garnaal) - 1 kop (Arborio) rijst - 1 sjalot - tijmlaurier en peterseliestelen - 1 glas witte wijn - olijfolie - zure room - versgeraspte Parmesaan kaas - 2 eetlepels boter - peper en zout De sjalo... bekijk recept »

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac

Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerookte zalm - gerookte vis - haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerook... bekijk recept »

Pagina 9 van 23