228 recepten met garnaal
4 sneetjes casinowit 1 teentje knoflook 2 eetlepel(s) olijfolie 1 pakje gerookte zalm (100 g) 1 bakje johma oliviades garnaal-knof; look (175 gr) 8 plakjes chorizo (vleeswaar ca 50 g; ) 1 bakje partyolijven (140 gr) ----HULPMIDDELEN---- 1 broodroost... bekijk recept »
12 deegcups (zakouski's)12 cocktailgarnalen1 avocado0.5 sjalot1 kl koriander (gehakt)1 kl limoensap0.5 el zure room0.5 el mayonaisepeperzout1. Roer de mayonaise los met de zure room en het limoensap. 2. Pel en snipper de sjalot. Snij de avocado doorm... bekijk recept »
50 g garnaal8 sint-jakobsvruchten250 g champignons2 dl room80 g kaas (gemalen)1 dl droge, witte wijn1 dl visbouillonboter50 g paneermeel1 sjalotpeperzout1. Snipper de sjalot. Snij de champignons in plakjes en blancheer ze kort. 2. Stoom de sint... bekijk recept »
100 gr pasta: à l'ail des ours 100 gr pasta: au pigment 1 teentje look 1 klein hoeveelheid boter 1 olie 4 garnaalkroketten1. snij het teentje look in kleine stukjes. Doe wat boter in een klein pannetje en stoof dit tot krokantjes. Zet water op en la... bekijk recept »
8 opgerolde diepgevroren tongskes 100 gr Noordzeegarnalen 100 gr fanti crab 1/2 doos kreeftensoep 1/2 doos gepelde ontpitte tomaten 2 fijngesnippperde uien fijngesnipperde peterselie 1 glas cognac 2 soeplepels slivovitch (mag ook andere brandewij... bekijk recept »
8 eieren 8 el room 2 tomaten in blokjes 200 gr handgepelde garnalen 200 gr champignons boter peper en zout 1 bosje gesnipperde kervel 100 gr gemalen gruyèrekaas1. klop de eieren los met de room en de kaas, kruid met peper en zout. Maak elke o... bekijk recept »
400 g grijze garnaal (gepeld)0.25 kropsla2 tomaten2 el verse dille (enkele takjes extra)1 citroen (sap)2 el kappertjes3 el mayonaisepaprikapoederpeperzout1. Spoel de sla, snij ‘m in dunne reepjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. S... bekijk recept »
1 garnaal, hollandse (100 gram) 3 eetlepel(s) kaas, parmezaanse, geraspte 1 mossel, gekookte (150 gram) 2 eetlepel(s) olijfolie 1 eetlepel(s) peterselie, verse,gehakte 1 risottorijst (200 gram) 1 saffraan 1 ui 250 ml visbouillon 200 ml wijn, witte -... bekijk recept »
4 stukken tarbot (150 g per stuk )100 g grijze garnaal (gepeld)1 sjalot1 prei2 wortelen200 g champignonscitroensap2 eieren2 eidooiers200 ml witbier50 g gesmolten boterolijfoliepeperzout1. Pel en snipper de sjalot. Stoof ze glazig in een pan met olie ... bekijk recept »
Voor 22 balletjes: 1 el olijfolie 2 el vloeibare margarine 1 middelgrote uigehakt 2 teentjes knoflookgeperst 330 gram risottorijst 3 dl tomatensap 1 pot gevogeltefond 25 gram geraspte Parmezaanse kaas (vers) 1 el fijngehakte bieslook 1 el fijngehakte... bekijk recept »