Recepten met tagliatelle

1000 recepten met tagliatelle

Tagliatelle

Tagliatelle Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.

Zalmpakketje met geroosterde tomaten

500 gram zalmfilet (Vismarine), ontdooid2 eetlepels citroensap1 theelepel paprikapoederzoutversgemalen peper8 vellen filodeeg, ontdooid6 eetlepels olijfolie1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes2 lente-/bosuitjes, in ringen1 citroen, in plakken1 ... bekijk recept »

Pasta met asperges en sinaasappelsaus

1 kilo aspergeszout400 gram tagliatelle2 eetlepels pijnboompitten2 sinaasappels3 lente-/ bosuitjes1 teentje knoflook1 eetlepel olijfolie2 eetlepels gehakte koriander (vers of diepvries) of 1 thee- lepel gemalen koriander (ketoembar)100 ml witte wijn1... bekijk recept »

Kalfsgebraad met kruidenvulling

800 g kalfsgebraad250 g kerstomaten (tros)4 lente-uien2 el munt (gehakt)2 el gehakt peterselie2 el gehakt bieslook400 g tagliatelleboterolijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de lente-uien schoon en snipper ze fijn. Meng ze met ... bekijk recept »

Pastasalade met Italiaanse salami

400 g tagliatelle (groen)150 g parmezaan (schilfers)200 g Italiaanse salami (in stukjes)1 ui (gesnipperd)1 kl honing2 el olie1 teentje knoflook (gesnipperd)1 kl tijm1 rode peper (in halve ringetjes)uit de molen peperzout1. Snipper 1 kleine ui en 1 te... bekijk recept »

Italiaans lamsstoofpotje

1.2 kg lamsschouder400 g tagliatelle4 uien2 wortelen (grote)250 g champignonsolijfolie500 g tomatenblokjes1 el bruine suiker200 ml madera0.5 citroen (geraspte schil van)1 takje tijm5 teentjes knoflook2 kl komijnzaad1 bosje bladpeterselie0.25 kl chili... bekijk recept »

Zwarte pasta met langoustines

24 langoustines400 g tagliatelle (zwarte)4 tomaten2 dl room2 dl droge, witte wijnolijfolie2 el peterselie1 sjalot2 tenen knoflookcayennepeperpeperzout1. Snipper de knoflook en de sjalot. Hak de peterselie. Verwarm de oven voor op 190° C. Halveer ... bekijk recept »

Stoofpotje van scampi's, romige tomatensaus en basilicum

1 ui, fijngehakt1 teentje knoflook, geperst ½ rode paprika, in reepjes olijfolie24 scampi's, gepeld ½ el paprika (pikant) ½ el currypoeder1 El gehakte peterselie1 scheut cognac1 bokaal pastasaus Basilico Carrefour200 ml room tagliatelle enkele blaadj... bekijk recept »

Varkenshaas met pistache en tuinkruiden

2 varkenshaasjes100 gr pistachenoten1 eetl. peterselie1/2 eetl. tijm of 1 theel. gedroogde Provençaalse kruiden1 theel. noten- of arachideolie50 gr boter of 3 eetl. vloeibaar bakproduct1 theel. honingscheutje witte wijnknolselderij of cour... bekijk recept »

Courgette gevuld met zalm en prei

2 courgettes2 eetlepels olijfolie2 preien, in ringen1 eetlepel gehakte oregano of;1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden200 gram Gerookte zalm, in reepjes125 gram mozzarella, in plakken125 milliliter kookroom300 gram tagliatelleovenschaal, ingevet1... bekijk recept »

Zalmpakketje met geroosterde tomaten

500 g zalmfilet (Vismarine), ontdooid2 eetl. citroensap1 theel. paprikapoederzoutversgemalen peper8 vellen filodeeg, ontdooid6 eetl. olijfolie1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes2 lente-/bosuitjes, in ringen1 citroen, in plakken1 eetl. vers... bekijk recept »

Pagina 94 van 100