1000 recepten met tagliatelle
Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.1 sjalot 20 g Solo 1 kruidentuiltje (tijm - laurier - peterseliestengels) zout en peper 4 eetlepels light room 100 g mozzarella tagliatelle 4 kipfilets 4 plakjes parmaham 500 g tomaat 1 kleine ui 1 teentje look 250 g mascarpone fijngehakte b... bekijk recept »
1 el Provençaalse kruiden 5 el Solo Vloeibaar 1 teentje knoflook, uitgeperst 0.5 kl cayennepeper 800 g kipfilet, in fijne reepjes gesneden 1 fijngesnipperde ui 1 chilipepertje, in ringetjes 300 g fijngesneden champignons 1 rode paprika, in kle... bekijk recept »
4 eetlepels vloeibare margarine 4 kleine kipfilets (à ca. 125 g) 300 g tagliatelle 4 boterhammen (niet al te vers) 1 blik Knorr Aspergecrèmesoep 600 g spinazie 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een lage ovenschaal in met margarine. Le... bekijk recept »
2oo gr tagliatelle of een andere pastasoort pakje diepvriesspinazie (geen ala creme!) van 450 gr. Verse mag natuurlijk ook! 2 zalmmoten bakje champignons 1 ons hamde plakjes in blokjes van ca 1 x 1 cm gesneden hand geraspte parmezaanse kaas 30 ... bekijk recept »
voor 4 personen:[list] 2 bakjes champignons 3 fijngesneden sjalotjes 2 eetlepels roomboter 4 eetlepels zelfgemaakte knoflook-kruidenolie 400 gram beetgaar gekookte tagliatelle Voor de knoflook-kruidenolie: 3 fijngesneden sjalotjes 10 zeer fijngesnede... bekijk recept »
Voor 4 personen: 200 gram gekookte ham (dikke plak) in blokjes 150 gr. rauwe ham (idem) 2 gesnipperde uien 50 gr. bloem 3 1/2 dl. kruidenbouillon (van blokje) kuipje zure room evt. wat witte wijn dragon dille Parmezaanse kaas 400 gr. tagliatelle(15 m... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600gr tagliatelle 300gr gerookte zalm 2 sjalotten 30gr boter 1 eetlepel olijfolie 2dl room 2 takjes gehakte dille versgemalen zwarte peperpel de sjalotten en hak fijn verhit de boter in een kookpannetje en fruit daarin de sjalot tot ... bekijk recept »
voor 4 personen: 500 g tagliatelle 4 kalfsoesters zout, grof gemalen peper 30 g boter 4 geroosterde paprika's uit pot, in lange repen 75 g zwarte olijven zonder pit, in plakjes 1 1/2 el olijfolie 2 el verse basilicum, fijngesnedenKook de tagliatelle ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 g scampi's 500 g asperges 3 tomaten enkele blaadjes basilicum 1 glas witte wijn 1 dl room 400 g tagliatelle olijfolie cayennepeper peper zoutSchil de asperges en snij de vezelige uiteinden er af. Snij ze in stukjes van 3 cm en ko... bekijk recept »
250 gram verse kabeljauw, 350 gram tomatenbasis (bijv. Heinz Tomato Frito),1 zak gemengde rattatouille-groenten, 2 el. zachte kruidenkaas (bijv. paturain), 1/2 zakje provencaalse kruiden, peper, zout, olie, 2 eetlepels creme fraiche, 2 eetlepels ger... bekijk recept »