1000 recepten met tagliatelle
Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.600 g biefstuk 1 blikje ananas 40 g boter (bakboter) peper zout 5 g bloem (tarwebloem) 1 dl wijn (rood) 2 dl vleesbouillon 250 g champignons 50 g amandelschilfers 400 g tagliatelleHet vlees schuin op de draad in reepjes van ongeveer 1 cm dik snijden.... bekijk recept »
600 g biefstuk 1 blikje ananas 40 g boter (bakboter) peper zout 5 g bloem (tarwebloem) 1 dl wijn (rood) 2 dl vleesbouillon 250 g champignons 50 g amandelschilfers 400 g tagliatelleHet vlees schuin op de draad in reepjes van ongeveer 1 cm dik snijden.... bekijk recept »
600 g biefstuk1 blikje ananas40 g boterpeperzout5 g tarwebloem1 dl rode wijn2 dl vleesbouillon250 g champignons50 g amandelschilfers400 g tagliatelle- Het vlees schuin op de draad in reepjes van ongeveer 1 cm dik snijden. De champignons schoonmaken e... bekijk recept »
Voor 2 personen: Tagliatelle, per persoon 2 rolletjes 100 gr salami 1 zak verse spinazie 1 bakje cherrytomaatjes half blikje zwarte olijven 2 bakjes verse basilicum 1 zakje mozzarella olijfolie peper, zoutKook de tagliatelle. Doe ondertussen de cherr... bekijk recept »
800 gr kipfilet 2 grote of 3 kleine preien 250 gram champignons 3 teentjes knoflook 2 pakjes Boursin 2 kleine of 1 groot bekertje cr?me fra?che evt. klein bekertjes slagroom zakje Tandoorikruiden 400 gram groene Tagliatella olijfolie.- Kipfile... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 g gedroogde tagliatelle 225 g gekookte mosselen, zonder schelp 2 el verse basilicum, gehakt, plus enkele blaadjes extra 700 g rijpe pruimtomaten 1 el olijfolie, 1 ui, fijngehakt 2 teentjes look, fijngehakt 2 stengels bleekselder,... bekijk recept »
1 ui 2 knoflookteentjes 2 eetlepels olijfolie 500 gr gepelde en ontpitte tomaten 1 fijngesneden wortel 1 fijngesneden seldertak peper en zout 1 takje tijm 400 gram tagliatelle blokjes mozzarellaHak 1 ui en 2 knoflookteentjes en fruit deze aan in 2 ee... bekijk recept »
Voor 4 personen: 800 gr tussenrib 600 gr verse tagliatelle 300 gr tomatentapenade 4 sjalotten 1 blik gepelde tomaten 1 eetlepel tomaten puree 1 dl witte wijn Olijfolie Kerriepoeder Peper en zoutKook de tagliatelle 5 minuten in water met een scheutje ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 polakfilets 4 a 5 preiwitten 10 kerstomaatjes 100g pittig gemalen kaas 1 eetl boter bieslook room paprikapoeder peper en zout ovenschaalSnipper de bieslook, snij de prei in fijne ringen,snij kerstomaat in twee, meng de kaas door de... bekijk recept »
Voor 4 personen: 12 hondstong-zalmrolletjes (diepvries) 1 blokje gehakte spinazie (diepvries) 500 g verse tagliatelle 190 g king krab (blik) 460 ml kreeftensoep (blik) 1,5 dl lichte room 1 L visbouillon (2 blokjes opgelost in 1 L kokend water) peper ... bekijk recept »