1000 recepten met tagliatelle
 Tagliatelle is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een lange, platte vorm, vergelijkbaar met fettuccine. Tagliatelle is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Tagliatelle is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm. Verse tagliatelle heeft een zachtere textuur dan gedroogde tagliatelle.1 limoen (schoongeboend) 75 g boter 3 bosuitjes (grofgesneden) 200 g haricots verts 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g) 1 eetlepel Italiaanse kruiden (diepvries) 4 pangasiusfilets (vis, a 125 g)) 2 pakken taglia... bekijk recept »
250 g winterpeen (geschild) 4 stengels bleekselderij 3 el olijfolie ( extra voor garnering) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in kwarten) 50 ml rode wijn 1 bl... bekijk recept »
300 g tagliatelle 2 sjalotten 15 g dille (bakje) 1 citroen (schoongeboend) 150 g haricots verts 25 g boter 125 ml zure room 450 g tuinerwten (biologisch, diepvries) 100 g Hollandse garnalen1. Kook de pasta volgens de aa... bekijk recept »
300 g tagliatelle 65 g mix voor pasta carbonara 500 ml melk 400 g pangasiusfilets 2 el olijfolie 400 g Italiaanse roerbakmix 100 g jumbogarnalen1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid in een kleine braadpan... bekijk recept »
400 g paddenstoelenmix 1 ui 2 teentjes knoflook 50 g boter 1 takje tijm 40 g bloem 50 ml Madeira 200 ml water 300 g tagliatelle 100 ml room 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 75 g rucola 1. Maak de paddenstoelen schoon en scheur of snijd ze in stukjes... bekijk recept »
100 g tagliatelle 1 el boter 1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 125 g cherrytomaten (bakje à 250 g) 3 el verse rode pesto (bakje) 8 zwarte olijven zonder pit 6 blaadjes basilicum1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzi... bekijk recept »
1 pak verse Bertagni-tagliatelle (300 g) 1 appel 2 eetlepels olijfolie 1 sjalot 1 afgestreken eetlepel currypoeder 25 cl lichte verse room 300 g zeevruchtencocktail 2 eetlepels gehakte koriander 40 g geroosterde amandelen peper en zout1. Breng een gr... bekijk recept »
balsamicoazijn 50 g grana padano (schilfers) 1 eetlepel olijfolie peper en zout 100 g rucola 4 rundersteaks 150 g elk 100 g verse rucolapesto (koeltoog) 250 g verse tagliatelle1. Neem de steaks uit de koelkast, zodat ze op temperatuur kunnen komen. ... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 2 eierenm (gesplitst) 4 tilapiafilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 3 el olijfolie 2 el kappertjes ((potje 100 g), uitgelekt)1. Rasp de gele sch... bekijk recept »
7 el olijfolie 3 el kappertjes 2 el gedroogde dragon 100 g geraspte belegen kaas 1 courgette 2 rode uien 200 g cantharellen 3 el olijfolie truffelaroma 500 g tagliatelle alle erbe (vers)1. Doe de olie, kappertjes, dragon en kaas ... bekijk recept »