233 recepten met ravioli
Ravioli zijn een soort pasta die bestaat uit een vulling omhuld door dunne pasta. Ravioli zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende vorm is vierkant. Ravioli kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.Voor de pasta: 200 gr bloem - 2 eieren - 1 eetlepel olie - zoutpeper. Voor de vulling: 8 eetlepels fijngehakte peterselie - 300 gr verse ricotta (Italiaanse kaas) - 125 gr parmezaanse kaasgeraspt - 1 eidooier - 1/4 theelepel nootmuskaat. Voor de saus... bekijk recept »
200 gram bloem (100 gram durumtarwe tipo OO en 100 gram durumtarwe type griesmeel) 2 eieren 2 el basilicum blaadjesversgehakt 12 zongedroogde tomaatjesgehakt 1 zakje parmezaanse kaas (ca 50 g)fijngemalen 1 bolletje mozzarellaheel fijn gesneden 10 pla... bekijk recept »
150 gr gehakte spinazie (diepvries) 200 gr bloem 1/2 theelepel zoutpeper 1 eetlepel olijfolie 3 eierenwaarvan 1 losgeklopt 1 eetlepel boter 1 sjalot 250 gr champignons 4 eetlepels 2 dl slagroom 1 blikje slakken (inh.) 100 gr kruidenboter 2 eetlepels ... bekijk recept »
1 bosje lente-uitjes, 1 l kippenbouillon, 1/4 rode paprika, 1 el rijstazijn 4 el sojasaus, 250 gram ravioli, 1 el sesamolie zout peper * Snijd de uitjes met groen in ringen. * Breng de bouillon aan de kook. * Voeg paprika, azijn, sojasaus en raviol... bekijk recept »
150 gr gehakte spinazie (diepvries) 200 gr bloem 1/2 theelepel zoutpeper 1 eetlepel olijfolie 3 eierenwaarvan 1 losgeklopt 1 eetlepel boter 1 sjalot 250 gr champignons 4 eetlepels + 2 dl slagroom 1 blikje slakken (inh.) 100 gr kruidenboter 2 eetlepel... bekijk recept »
Pasta: 200 gram tarwemeel- 1 tl zout- 1 ei- 1 eetlepel olie- 1 eetlepel tomaten puree- 60 ml water- 3 eetlepels verse gehakte kruiden (basilicumpeterselietijm) Vulling: 2 zalmmoten in reepjes gesneden 2 bij 1 cm Saus: 1 groot pak diepvries spinazie a... bekijk recept »
ingredienten deeg 150 gram Italiaanse bloem 2 eidooier 1 ei ingredienten vulling 150 gram geitenkaas 50 gram bleekselderij 0,05 liter room peper en zout ingredienten salade 50 gram roquettesla ? krop friseesla 0,05 liter balsimico azijn 0,05 liter dr... bekijk recept »
200 gr. bloem125 gr. koude boter1 tl. zout3 eieren100 gr. garnalen50 gr. geraspte Parmezaanse kaas. Wat water. Klop 1 van de eidooiers met 2 el. water los en bestrijk hiermee de deeglap van boven. Leg steeds kleine hoopjes garnalen/kaas/eiwit-mengse... bekijk recept »
1 doos krabvlees van 250 g 2 courgettesVoor het pastadeeg (voor 8 personende helft kan in de diepvriezer worden bewaard) : 300g bloem 2 hele eieren en 1 dooier 1/4dl melk 1/4dl olijfolie zout 1 ei voor het insmeren De dag zelf de helft van het ... bekijk recept »
Italiaanse bloem (hard graanbij Italiaanse speciaalzaak te krijgen) Doos grotchampignons of andere paddestoelen 2 tenen knoflook Gesnipperd uitje Rozemarijn Pak verse basilicum 150 gr. goede Parmesaanse kaas (Reggiano) aan een stukje (niet geraspt) Z... bekijk recept »