965 recepten met penne
Penne is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een buisvormig uiterlijk, met een holle kern en schuin afgesneden uiteinden. Penne is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Penne is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder penne rigate (met ribbels) en penne lisce (glad). Penne is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm.300 g penne (buispasta) 2 winterwortels 3 eetlepels blanke rozijnen 6 eetlepels vinaigrette (dressing) 600 g prei 4 eetlepels olijfolie 1 duobakje hamblokjes (250 g) 6 eetlepels dijonnaise (potje a 210 g)1. Pasta vol... bekijk recept »
300 g penne (pasta, zak 500 g) 1 rode peper 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 zak trostomaten ((5 stuks), in parten) ½ potje zwarte olijven (zonder pit (a 240 g), uitgelekt) 1 potje kappertjes ... bekijk recept »
400 g penne 1 ui 2 courgettes 2 tenen knoflook 4 el olijfolie 400 g tomatenblokjes 370 g tonijn in olie (blikje à 185 g) 125 ml slagroom1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui, snijd de cou... bekijk recept »
3 vleestomaten 2 venkelknollen 300 g penne rigate (zak a 500 g) 4 eetlepels vloeibare margarine 1 schaal runderreepjes (ca. 400 g) 2 theelepels aardappelzetmeel 100 g gorgonzola (blauwaderkaas)1. Water koken. Vleestomaten k... bekijk recept »
300 g penne rigate 2 teentjes knoflook olijfolie om in te bakken 1 aubergine 1 ui 1 rode peper 400 g tomatenblokjes 250 g cherrytomaten 1 tl suiker 1 bosje basilicum 150 g ricotta Kook de penne ri... bekijk recept »
300 g volkoren penne rigate 500 g roodbaarsfilets 1 el Italiaanse kruiden 4 el olijfolie 3 bosuien 800 g tomaten 4 el sladressing naturel 125 ml crème fraîche1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de roodbaarsf... bekijk recept »
250 g penne rigate 300 g broccoli 555 g tonijn in olijfolie (blikje à 185 g) 2 el citroensap 100 ml volle yoghurt 1 rode ui 1 bosje radijs 3 el kappertjes1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de br... bekijk recept »
300 g penne rigate 500 g gekookte bieten (schaal) 1 rode ui 4 stengels bleekselderij 110 g ongezouten walnoten 1 citroen 6 el olijfolie extra vierge 2 tl mosterd 2 tl vloeibare honing 75 g veldsla 175 g geitenkaas naturel 551... bekijk recept »
500 g penne (pasta) 1 snufje zout 600 g broccoli 250 ml volle melk 250 ml roomkaas knoflook en kruiden 1 snufje peper 100 g Parmezaanse kaas1. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in wa... bekijk recept »
1 teen knoflook 300 g biefstukpuntjes 2 el rodewijnazijn 1 el cajun kruidenmix 3 el olijfolie 750 g Italiaanse wokgroente (diepvries) 400 g tomatenblokjes 300 g penne1. Snijd de knoflook in plakjes. Meng de biefstukpuntjes met de a... bekijk recept »