965 recepten met penne
Penne is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een buisvormig uiterlijk, met een holle kern en schuin afgesneden uiteinden. Penne is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Penne is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder penne rigate (met ribbels) en penne lisce (glad). Penne is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm.250 g penne rigate 500 g groene asperges (in stukken van 5 cm) zout 3 eetlepels (olijf)olie 50 g walnoten 3 sjalotjes (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 200 g kipfilet (in blokjes) (versgemalen) peper ... bekijk recept »
300 g kalkoenfilet 1 bakje champignons ((250 g) in plakjes) 500 ml kippenbouillon (van tablet) 25 g boter 1 krop spitskool (in reepjes) 300 g penne (pasta, zak 500 g) 2 el bloem 1 bekertje crème fraîche (light (... bekijk recept »
400 gr penne 200 gr garnalen pesto 50 gr zwarte olijven 2 eetepels olijfolie 3 eetepels pesto oregano Zout en peper 400 gr tomaten bekijk recept »
400 g penne rigate (pasta) 3 tenen knoflook 2 el olijfolie 3 gedroogde chilipeper 400 g gepelde tomaten ½ el gedroogde Italiaanse kruiden 70 g tomatenpuree1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd... bekijk recept »
1 blikje ansjovis (in olie) 2 uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 75 g rozijnen (gewassen) 2 el verse tijmblaadjes gemalen chilipeper (molentje) 500 g broccoli (in roosjes) 300 g penne 100 ... bekijk recept »
500 g penne (pasta) 1 snufje zout 1000 g trostomaten 500 g pastasaus carbonara 25 g Parmezaanse kaas 150 g geraspte belegen kaas 50 g paneermeel 20 g tijm 1 ovenschaal (inhoud 2 L)1. Verwarm de oven voor tot 220 C. Kook de penne in ruim water... bekijk recept »
200 g ongesneden snijbonen 150 g penne rigate 260 g varkensfiletlapjes 20 g boter 200 g spinazie 1 citroen 160 g tonijn in zonnebloemolie 2 el mayonaise 50 g kappertjes1. Breng 2 ruime pannen water aan de kook. 2. Verwijder de steelaa... bekijk recept »
200 g penne (pasta) 2 portobello champignons 5 el olijfolie 3 teentjes knoflook (in plakjes) versgemalen citroenpeper (molentje) 6 plakjes ontbijtspek 125 ml slagroom 1 zak rucolasla (75 g) 50 g pittige kaas (... bekijk recept »
300 g winterpeen 2 zoete uien 2 tenen knoflook 1 rode peper 3 el olijfolie 300 g volkoren penne 400 g tomatenblokjes 148 g zongedroogde tomaten in olie (pot à 295 g)1. Schil en snijd de wortel in kleine blokjes. Snipper de ui en sn... bekijk recept »
700 g geschoonde spruitjes 300 g volkoren penne 2 el arachideolie 150 g vegetarische spekreepjes 50 g walnoten 200 g gedroogde abrikozen 300 g kruidenroomkaas1. Schaaf de spruitjes met de keukenmachine in flinterdunne plakjes. Kook de pen... bekijk recept »