668 recepten met lasagne
Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.300 g broccoli 200 g sugarsnaps 225 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries) 1 citroen (schoongeboend) 250 g mascarpone (zachte roomkaas) 125 ml slagroom 250 g verse lasagnebladen 2 el olijfolie 15 g basilicum 1 tl 4-seizo... bekijk recept »
2 venkelknollen 3 eetlepels olijfolie 400 g winterpeen (in dunne plakjes) 250 g sperziebonen (schoongemaakt) 2 rode uien (in ringen) 2 takjes rozemarijn (naaldjes, grofgehakt) 1 blikje ansjovisfilets 250 ml slagroom ... bekijk recept »
500 g courgette 250 g lasagnebladen 690 g sugocasa erbe (tomatensaus) (fles 690 g) 200 g hamreepjes julienne 200 g zuivelspread light bieslook 175 g gemalen milde kaas 481. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in plakjes ... bekijk recept »
½ bakje ricotta (kaas, 250 g) 1 bakje verse groene pesto (100 g) 8 groene lasagnevellen 1 eetlepel kruidenolie basilicum (flesje a 80 ml) 50 g geraspte Grana Padano (kaas)1. Ricotta en pesto op kamertemperatuur laten ... bekijk recept »
2 courgettes 50 g bechamelsaus 500 ml halfvolle melk 400 ml sugo pastasaus pikant (fles 690 g) 8 lasagnebladen (pak 250 g) 75 g harde geitenkaas1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Courgette in de lengte met kaasschaaf in dunne repen ... bekijk recept »
1 sjalot (fijngehakt) 1 el dijonmosterd 1 el balsamicoazijn 3 el olijfolie extra vierge ½ knolselderij (schoongemaakt) 2 appels (uitgeboord) 200 g pastrami (of pekelvlees, dun gesneden)1. Roer in een kannetje de s... bekijk recept »
1 ui 1 knoflook 3 el olijfolie 400 g tomatenblokjes (blik) 2 courgettes 20 g platte peterselie (bakje) 85 g geraspte oude kaas 250 g ricotta (bakje) 250 g lasagnebladen (pak)1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snipp... bekijk recept »
2 aubergines 4 el olijfolie 2 courgette 1 schaal tastytom-trostomaten 300 g spinazie à la crème (pak 450 g, diepvries) 100 g Parmezaanse kaas (stukje) 590 g gegrilde paprika's 1 citroen 250 g ricotta (bakje, koelvers) ... bekijk recept »
1 gekookte kreeft van ong. 650 g 8 verse lasagnevellen 2 sjalotten 200 g courgetten 20 g pijnboompitten 50 g geraspte parmezaan 20 cl kreeftfond 10 cl room 3 eetlepels basilicum, fijngehakt 1 ei 3 eetlepels droge witte wijn 2 eetlepels olijfolie zou... bekijk recept »
2 courgettes (ca. 600 g) 2 blikjes tonijn in olie (a 185 g) 3 eetlepels olijfolie 1 pot sugo traditionele (pastasaus, 470 g) 1 pakje bechamelsaus (100 g) 500 ml halfvolle melk 200 g lasagnebladen (pak a 150 g) 1... bekijk recept »