668 recepten met lasagne
Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.1 teentje knoflook 1 stronk broccoli 1 kleine wortel 1 rode ui 2 groene paprika’s 1 courgette 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 pak lasagnevellen 1 zak Bertolli Pastasaus Basilicum 1 bakje ricotta 1 bol mozzarella 100 gram geraspte kaas 1... bekijk recept »
1 grote aubergine 1 ui 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar 500 gram rundergehakt 1 zak Bertolli Pastasaus Basilico 1 pak lasagnevellen 250 gram ricotta 50 gram geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de aubergine in blokjes. Pel en versni... bekijk recept »
1 pak bladspinazie van 450 gram (diepvries) 2 teentjes knoflook 1 rode ui 2 eetlepels extra vergine olijfolie 50 gram pijnboompitten 350 gram Italiaanse worst 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig 1 pak lasagnevellen 100 gram geraspte 30 kaas 1. Verwar... bekijk recept »
450 gram gehakt 5 eetlepels Italiaanse kruiden 1 pak spinazie van 450 gram (diepvries) 1 sjalotje 1 teentje knoflook 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room 6 tomaten 1 pak lasagnevellen 75 gram 30 geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 180 °C.2. Ont... bekijk recept »
150 g champignons 1 kleine rode ui 6 vellen voorgekookte lasagne 200 g broccoliroosjes 3 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar 4 plakjes ontbijtspek 4 el Bertolli Pesto Verde tomatensalade met bieslook*1. Maak de champignons schoon en snijd ze i... bekijk recept »
1 kleine spitskool 2 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar 300 g gehakt 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Basilico 1 pot (255 g) Bertolli Pastasaus Quattro Formaggi 500 g voorgekookte lasagnevellen 6 el geraspte belegen kaas 300 g gemengde salade 3 ... bekijk recept »
3 bolletjes mozzarella 100 g geroosterde hazelnoten 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Basilico 1 pak (450 g) bladspinazie (diepvries) zout, peper 200 g geraspte belegen kaas 500 g voorgekookte groene lasagnevellen1. Verwarm de oven voor op 200°C. ... bekijk recept »
2 courgettes 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Pecorino 300 g gebakken kipreepjes 1 bekertje (200 ml) zure room 300 g voorgekookte lasagnevellen1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgettes in dunne plakjes. Meng de pastasaus met 1 dl koud ... bekijk recept »
6 lasagnevellen (250 g) 6 sneden gekookte ham 1 witte selder (kleine) 3 takjes peterselie (vers) 100 g geraspte kaas 2 eetl. boter 2.5 dl melk 70 g tomatenpuree 0.5 koffiel. olijfolie 2 blokjes kippenbouillon 2 eetl. bloem 1 eetl. paneermeel 1 ... bekijk recept »
2 plakken gekookte ham (ca 300 g totaal) 200 g bladspinazie (diepvries) 2 takjes verse munt olijfolie 1 zak Bertolli pastasaus kruidig 125 g lasagnebladen 1 bakje ricotta (250 g) 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 1... bekijk recept »