668 recepten met lasagne
Lasagne is een Italiaanse pastagerecht dat bestaat uit lagen pasta, bechamelsaus, tomatensaus en gehakt. De lasagnebladen worden afwisselend met de sauzen en het gehakt in een ovenschaal gelegd en vervolgens bestrooid met kaas en gebakken in de oven. Lasagne is een populair gerecht voor zowel lunch als diner. Lasagne is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse lasagnebladen, gedroogde lasagnebladen en kant-en-klare lasagnevellen.Voor 4 personen: 500 g klapstuk (runds) 1 kruidenbuiltje 350 g wortels (in reepjes gesneden) 750 g puree 1 eetlepel paneermeel 30 g boter 350 g ui (in halve ringen gesneden)Breng 2 liter water aan de kook. Voeg het vlees toe en wacht tot het w... bekijk recept »
Nodig: 8 groene lasagnevellen zout 4 tomaten 400 g zalmfilet 2 theelepel chilipoeder 2 theelepel verse tijmblaadjes versgemalen zwarte peper 100 g geraspte kaas 2 dl roomVerwarm de oven voor op 200 C. Kook de lasagne in ruim kokend water met zout in ... bekijk recept »
8 groene lasagnevellen - zout - 4 tomaten - 400 g zalmfilet - 2 theelepel chilipoeder - 2 theelepel verse tijmblaadjes - versgemalen zwarte peper - 100 g geraspte kaas - 2 dl roomVerwarm de oven voor op 200°C. Kook de lasagne in ruim kokend water met... bekijk recept »
8 groene lasagnevellen zout 4 tomaten 400 g zalmfilet 2 theelepel chilipoeder 2 theelepel verse tijmblaadjes versgemalen zwarte peper 100 g geraspte kaas 2 dl roomKook de lasagne in ruim kokend water met zout in ca. 8 minuten gaar. Ontvel de ... bekijk recept »
voor vier personen: 25 g gele rozijnen 1 aubergine 1 rode paprika 2 stengels groene selderij 1 teen knoflook 1 dl olijfolie 2 el koriander extra vergine olijfolie Voor het zoetzuur: 2 dl passata 1/2 dl rodewijnazijn 1 el suiker 1 el extra vergine oli... bekijk recept »
6 vellen lasagne 200 g diepvries deelblokjes spinazie a la creme peper mespunt knoflookpoeder 4 tomaten 1 eetlepel Provencaalse kruiden 100 g gorgonzola 1 blikje tomatenblokjes (400 g) 1 eetlepel groene pesto Oven voorverwarmen op 175 graden. In een ... bekijk recept »
Zout6 vellen lasagne200 g diepvries spinaziepeperknoflookpoeder4 tomateneetlepel Italiaanse of Provencaalse kruiden100 g Gorgonzola1 blikje tomatenblokjes (400 g)1 eetlepel groene pesto Oven voorverwarmen op 175 graden. In pan ruim water met zout aan... bekijk recept »
400 g mozzarella4 tomaten12 lasagnebladenProvencaalse kruiden8 soeplepels bolognesesaus8 soeplepels roompeper en zout. - Snijd de mozzarella en de tomaten in plakjes. Kruid met peper en zout en voeg de Provencaalse kruiden erbij. Leg afwisselend op e... bekijk recept »
4 sjalotjesfijngesneden 2 teentjes knoflookfijngesneden 4 eetlepels olijfolie 4 vleestomatenontveldontpitin blokjes 500 gr rundergehakt 2 eetlepels tomatenpuree 1 eetlepel Provencaalse kruiden 2 eetlepels gehakte basilicum zout en (versgemalen) peper... bekijk recept »
400 gram rundergehakt. 1 blikje champignons 1 ui 125 gram soepgroenten 2 pakjes gratin kaas 1 ons ontbijtspek 1 pak lasagnebladen 1 pakje tomatenpuree van ongeveer 250 gram Maak het gehakt rul. doe de soepgroenten en de ui plus de champignons erbij.... bekijk recept »