210 recepten met gnocchi
4 el arachideolie 500 g gnocchi di patate (pak, De Cecco) 1 teen knoflook 2 groene paprika's 300 g rauwe gepelde roze garnalen (zak 500 g, diepvries, ontdooid) 1 el gedroogde oregano (potje 10 g, AH Biologisch) 400 g tomate... bekijk recept »
2 pakken Gnocchi di patate (à 500 g Delverde) 1 grote ui 1 courgette 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 fles sugocasa piccante (saus 690 g) 2 blikjes sardines in olie (à 120 g)1. Gnocchi koken volgens gebruiksaanwi... bekijk recept »
500 g gnocchi 20 g verse salie 150 g vloeibare margarine 2 teentjes knoflook geperst 75 g grana padano peperBreng een ruime pan water en een theelepel zout aan de kook. Kook de gnocchi volgens de tijd op de verpakking. Houd vier salieblaadjes ... bekijk recept »
1 pak Gnocchi di patate (500 g) ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix (à 20 g) 1 rode geroosterde paprika (pot à 465 g) 40 g roomboter zout peper1. In pan ruim water aan de kook brengen en gnocchi toevoegen. Koken tot gnoc... bekijk recept »
50 g roomboter takjes salie (uit zakje Italiaanse-kruidenmix a 20 g) 500 g gnocchi di patate 150 g panklare snijbonen 2 kalfsoesters1. In grote pan water met zout aan de kook brengen. Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan o... bekijk recept »
125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 1/2 struik bleekselderij (ca. 250 g) 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 310 g) 2 rode uien (gesnipperd) 1 eetlepel Italiaanse (keukenkruiden (potje, 12 g)) 400 g tomaten&nb... bekijk recept »
4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g truffel-paddenstoelentapenade 100 g fricandeau1. Breng een pan water aan de kook. Doe de eieren erin en kook z... bekijk recept »
1 broccoli 1 varkensschnitzel 4 plakjes ontbijtspek 2 eetlepels boter 4 eetlepels rode wijn 1 pakje sugo traditionele (pastasaus, 470 g) 1 theelepel gedroogde salie 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g)1. I... bekijk recept »
200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g platte peterselie 400 g gesneden kastanjechampignons 500 g aardappelgnocchi1. Schenk bijna koken... bekijk recept »
2 pakken tonijnsteaks (a 250 g diepvries) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1/2 zakje verse tijm (a 15 g) 5 eetlepels olijfolie 1 pak suikerpeultjes (450 g diepvries) 1/2 theelepel citroenpeper (molen a 60 g) 1 pak ... bekijk recept »