Recepten met gnocchi

210 recepten met gnocchi

Gnocchi

Gnocchi Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof

4 el arachideolie 500 g gnocchi di patate (pak, De Cecco) 1 teen knoflook 2 groene paprika's 300 g rauwe gepelde roze garnalen (zak 500 g, diepvries, ontdooid) 1 el gedroogde oregano (potje 10 g, AH Biologisch) 400 g tomate... bekijk recept »

Gnocchi met sardinessaus

2 pakken Gnocchi di patate (à 500 g Delverde) 1 grote ui 1 courgette 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 fles sugocasa piccante (saus 690 g) 2 blikjes sardines in olie (à 120 g)1. Gnocchi koken volgens gebruiksaanwi... bekijk recept »

Gnocchi met verse salieboter

500 g gnocchi 20 g verse salie 150 g vloeibare margarine 2 teentjes knoflook geperst 75 g grana padano peperBreng een ruime pan water en een theelepel zout aan de kook. Kook de gnocchi volgens de tijd op de verpakking.  Houd vier salieblaadjes ... bekijk recept »

Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika

1 pak Gnocchi di patate (500 g) ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix (à 20 g) 1 rode geroosterde paprika (pot à 465 g) 40 g roomboter zout peper1. In pan ruim water aan de kook brengen en gnocchi toevoegen. Koken tot gnoc... bekijk recept »

Gnocchi met kalfsoester

50 g roomboter takjes salie (uit zakje Italiaanse-kruidenmix a 20 g) 500 g gnocchi di patate 150 g panklare snijbonen 2 kalfsoesters1. In grote pan water met zout aan de kook brengen. Van boter 1 eetlepel achterhouden, rest in steelpan o... bekijk recept »

Gnocchi met vleessaus

125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 1/2 struik bleekselderij (ca. 250 g) 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 310 g) 2 rode uien (gesnipperd) 1 eetlepel Italiaanse (keukenkruiden (potje, 12 g)) 400 g tomaten&nb... bekijk recept »

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau

4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g truffel-paddenstoelentapenade 100 g fricandeau1. Breng een pan water aan de kook. Doe de eieren erin en kook z... bekijk recept »

Gnocchi met vleessaus

1 broccoli 1 varkensschnitzel 4 plakjes ontbijtspek 2 eetlepels boter 4 eetlepels rode wijn 1 pakje sugo traditionele (pastasaus, 470 g) 1 theelepel gedroogde salie 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g)1. I... bekijk recept »

Gnocchi met champignons en kaas

200 ml bijna kokend water 15 g funghi porcini 350 g haricots verts 3 tenen knoflook 3 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 citroen 20 g platte peterselie 400 g gesneden kastanjechampignons 500 g aardappelgnocchi1. Schenk bijna koken... bekijk recept »

Gnocchi met tomaat, tijm en tonijn

2 pakken tonijnsteaks (a 250 g diepvries) 1 pak gnocchi di patate (500 g) 1/2 zakje verse tijm (a 15 g) 5 eetlepels olijfolie 1 pak suikerpeultjes (450 g diepvries) 1/2 theelepel citroenpeper (molen a 60 g) 1 pak ... bekijk recept »

Pagina 1 van 21